Bleeding Edge är mer Overwatch än Hellblade.

En av de större överraskningarna på årets E3-mässa var att Ninja Theory (Heavenly Sword, Enslaved, DmC, Hellblade), nu verkar ha tagit ett rejält steg bort från storyorienterade singleplayerspel, för att istället utveckla en 4 vs 4 team fighter.

I Bleeding Edge väljer du mellan olka slagskämpar som var och en har unika egenskaper, och sen startar en fight som enligt utvecklarna är minder DmC med oändliga kombos och mer något som överbryggar gapet mellan Overwatch och Moba-genren.

I filmen visas gameplay som filmats på Gamescom, via Youtube-kanalen Arekkz Gaming.

Har numera Xbox-ägda studion Ninja Theory vandrat in på rätt väg? Spelar släpps till Xbox och PC.

Snälla, gör fler bra singelplayer-spel, det finns för få av dessa! Detta ser tyvärr inte intressant ut; visst grafiken är cool, men den finns redan, i Overwatch. Please, mer bra singleplayer-spel! Fler och fler går ju mot multiplayer / games-as-service;... 03/09 Tycker att det ser bra ut för sin genre, inte min grej kanske men men. Kan vara värt att påpeka för de som undrar lite att Ninja Theory har minst 3 teams igång samtidigt nu, detta är alltså inte "Hellblade"-teamet vars nästa spel inte avtäckts ännu. Sku... 02/09 Ranged attacker har alltså lock-on? Hmm, så, det kommer inte vara ett så skillbaserat PvP-spel med andra ord. Eller är det för konsol kanske? ^^ Hur som haver känner jag inget sug på detta direkt. Släpps det någon öppen beta kanske man testar på det ial... 02/09 Hade höga förväntningar inför deras reveal på E3... Sjukt sjukt besviken blev jag. 02/09 Jag blev uttråkad bara av att titta på detta så nä. Tror detta kommer krascha rätt hårt tyvärr. Inget som har tillräckligt stort drag liksom. Inte första gången detta har gjorts heller och det har ju gått sisådär för de spelen. 02/09 4v4, hero-shooter, overwatch och moba? Vanligtvis räcker det med att ett av dessa nämns för att jag helt tappar intresset. Så ett stort tack, men nej tack på detta. 02/09 Skönt att det inte är som Hellblade! Det ska dom ha en eloge för 02/09 Det känns som om dessa "snedsteg" är något som marknaden ropar efter, men man vill ju helst se något annat från dessa grymma utvecklare. 02/09
Skicka en rättelse