2K håller hårt i recensionskoderna.

Alldeles nyss lyfte recensionsembargot för Borderlands 3 och snittet landar på stadiga 84 hos Opencritic. Det finns dock en hake: snittet baseras på blott tio publikationers recensioner.

Skälet till detta är att utgivaren 2K hållit hårt i koderna och enbart några utvalda US-sajter har fått chansen. Detta på grund av "oro för säkerheten", rapporterar VG247. Därför får du inte se merparten av recensionerna, däribland FZ:s, förrän efter releasen den 13 september. Håll ut!

Betygen (de få som finns) är mestadeles höga: 9 från IGN ("...outdoes itself with an amazing arsenal of weapons, humor, and missions"), 8 från Gamespot ("...continues its predecessors' tradition of fun, mayhem-filled looting and shooting"), exempelvis. PC Gamer sticker dock ut med det förhållandevis låga 63 ("Bad jokes clash with great guns in a looter shooter lost in time").

13 september vankas det skarpt läge då spelet släpps. I väntan på detta tar vi en releasetrailer.

Ja, jag håller helt och hållet med där. Jag gillade verkligen handlingen i Borderlands 2 med bland annat Handsome Jack, tiny Tina och Claptrap. När jag hade spelat igenom spelet ca 5ggr gånger så började jag tröttna på lootandet, jag tycker att det lätt... 10/09 Ja, precis som de två föregående spelen floppade. Du borde bli analytiker. 10/09 Vah,storyn i dom tidigare spelen var fantastisk. Hade stort nöje av att leta upp olika hemligheter och dess lore, fanns så mycket att kolla på att det var nästan omöjligt att få en komplett bild. Sen att det var en kul shooter är såklart ett extra plus,... 10/09 Fokus i Borderlands har alltid varit att samla "loot" och "xp" (för levels och perks), vars story enbart existerat för att spelare ska ha så roligt som möjligt när röjer loss i insamlandet av detta. Sen är det ju även det bästa spelet man kan hitta för... 10/09 Det PC Gamer klagar på är tack och lov storyn. Det är inte den viktigaste aspekten och det är allra minst viktigt i Borderlands. Har nog aldrig brytt mig om storyn i föregångarna. Jag tror man helt missförstått Borderlands om man ger spelet ett dåligt... 10/09 Aldrig varit förtjust i Borderlands. Fruktansvärt ytligt spel. 09/09 Är så jäkla kluven! Med tanke på gearbox/randys olika....beslut de senaste åren så vette fasiken. Det hade känts bättre om Anthony Burch var kvar som lead writer...oh wait... 09/09 Inget som lockar till fullprisköp tbh. Mer av samma, vilket inte behöver vara dumt, men mer lockande att plocka upp längre fram med lite DLC för en billig peng. 09/09 Exakt, Borderlands humor har ju alltid varit "dålig", vilket är vad som gör det så jäkla roligt. 09/09 Utvecklarna för Big rigs, over the road racing skulle vilja höra det här :D 09/09
Skicka en rättelse