Fler features.

Epic Games Store har fått ett par duktiga skopor skäll under sitt ettåriga liv. Mest för att Epic gjort en hel del spel tidsexklusiva i butiken, men också för saknade funktioner som finns hos konkurrenterna.

Men saker blir sakta bättre, och nu meddelar företaget att vå nya funktioner är på gång. Den ena är att man lägger in redaktionella recensioner på spelets sida i shoppen. Recensionerna ser ut att hämtas från samlingssiten Open Critic, och enligt Epic testas funktionen just nu. Man lovar att meddela när den lanseras.

På gång är också wishlist, alltså att du kan bocka för ett spel du är intresserad av och då få uppdateringar när det händer nåt kring det. Detta har varit på gång ett tag, men visade sig vara krångligare än beräknat att fixa, skriver företaget. Oklart när lansering sker.

Skicka en rättelse
Sant iofs. 21/12 På små företag då antar jag. Ju större det blir ju längre tid tar även implementeringar av småsaker tid. Allt ska igenom alla olika testmiljönivåer, drivas som projekt osv, utvecklarnas bugrättningar brukar vara en långdragen process och om leverantörer... 21/12 Jaha, har slutat bry mig, det är i den här ändan dom skulle börjat istället för att skapa ilska och dumheter med att hindra spel från att säljas på Steam mitt framför ögonen på de trognaste av trogna PC-fantaster. Nu har jag redan tappat förtroendet och... 21/12 Känns som det bara är 3 personer som arbetar med klienten hos EPiC. De borde anställa 100 till istället för att köpa en massa spel o tvinga över folk på en betydligt sämre klient. 20/12 Som webbutvecklare sedan många många år tillbaka kan jag verkligen inte förstå vad det är som tar sån tid med såhär grundläggande funktioner. 20/12 ..."Detta har varit på gång ett tag, men visade sig vara krångligare än beräknat att fixa, skriver företaget"... Vore ju bra om EPiC kunde anställa fler folk som jobbar med klienten istället för att köpa spel hit o dit. Tycker Steams nya funktion funger... 20/12 Jag tar inte heller någon sida, utan skrev det mer som ett statement. Vi vet alla om problemen som Steam haft men bland annat reviewbombing. Hoppas de kan hitta på ett bra system för att undvika detta. 20/12 Personligen litar jag inte på användarrecensioner heller. Är det inte reviewbombing så är det konfirmeringsbias. 20/12 Tror det handlar om prioriteringar helt enkelt, och ifall det handlar om det ena eller det andra först så håller jag definitivt med om deras beslut som det är just nu. De har en roadmap samt en Trello att följa så användarrecensioner kommer - själv hopp... 20/12 Jahopp, det är väl bra, antar jag, har ingen användning för varken av dem däremot. De har också en riktigt bra jul-rea (oändligt bättre än Steams "köp för asmycket, få 5€ engångsrabatt"), med, utöver den normala rabatten, kuponger för 10€ rabatt som går... 20/12