Vi vet redan att CD Projekt Red aldrig haft för avsikt att överge The Witcher-världen, även om The Witcher 3 var det definitiva slutet på Geralts saga. Redan 2018 sade man att "The Witcher är en av två franschiser som vi bygger vårt företags framtida aktiviteter på."

2019 var man ännu lite tydligare:
"Två separata, stora franchiser (The Witcher/Cyberpunk), gör tillsammans med ett flertal självständiga utvecklingsteam att företaget kan jobba parallellt med flera projekt och jämna ut det långsiktiga releaseschemat.”

Nu låter det som att ett mindre team kommer att dra igång produktionen av ett nytt Witcher-spel, så snart Cyberpunk 2077 släppts ut i det fria. Det är i en intervju med polska journalister på ekonomisajten Stooq som företagets president Adam Kicinski säger att studion redan har ett "relativt tydligt koncept" för nästa titel, och att ett mindre team alltså är redo att dra igång arbetet med "ett annat stort singleplayerspel".

Innan företaget kan lägga all sin kraft på vad som alltså troligtvis är en ny witcher-titel, kommer man löpa linan ut även med Cyberpunks tillägg: expansioner i stil med de till The Witcher 3, och ett multiplayertillägg.

Forumet har redan en tråd redo där vi diskuterar vad vi vill se efter The Witcher 3!