I augusti ska vi få veta mer.

Resident Evil Village kommer, olikt många andra spel, inte släppas samtidigt till (snart) gammel-konsolerna och nextgen. När del åtta avslöjades stod det klart att PS4 och Xbox One slopades.

I veckans Famitsu (via Gamingbolt) berättar Capcom att man utvecklat förstapersonsvyn i en "betydande" grad, och att vi kommer få veta mer om skräckäventyret under augusti. Man säger också att utvecklingen nått "en vändpunkt" och att spelet är klart till "60 procent".

Innebär det release senare under 2021 snarare än tidigt på året? Inte orimligt.

Man har tidigare förklarat logotypen Village med ett läckert knep som avslöjar siffran åtta (ungefär "VIIIage"), men nu säger man att det också handlar om den by man i rollen som Ethan befinner sig i. Byn i sig ska också vara en form av huvudrollsinnehavare, avslöjar Capcom.

Skicka en rättelse
Kör Xbox nu så det blir tyvärr inte vr. Men tack för tipset!!👍 02/07 Om du har möjlighet, skaffa även ett PSVR.. upplevelsen i VR går knappt ens att jämföra med vanlig plattskärm. Inlevelsen och närvaron tar RE7 till en helt ny skrämmande nivå. :) PSVR finns ofta rätt billigt begagnat. 02/07 Av Trailern att döma så får jag dock ingen RE känsla alls, hade lika gjärna räckt med namnet The Village. Ser nästan mer ut som ett castlevania som utspelas någon gång på 1900-talet, det behöver ju dock inte vara något negativt. 02/07 Så alla nya Resident evil spel kommer enbart vara Resident evil i namn då dom slopat allt man växte up med. Ja det är väll skönt dom gör nya bra horror spel. Men dom kanske kunde låtigt Resident evil dö efter dom gjort klart sina remakes. Fast då kommer... 02/07 Kan man spela som byn? 02/07 Stort tack freakon och kiwi! Blir nog ett köp👍 02/07 Bra blandning av både obehaglig stämning, jumpscares samt en del katt och råtta lek i RE7. Inte alls som 4an och 5an. 02/07 Känns helt okej med förstapersonsvy i huvudserien för egen del :) Håller med om att det var en stor del av RE7-upplevelsen (speciellt i första huset). 01/07 nä tröttnade efter första timman ,sen blev det som vilket skräck fps som helst.... 01/07 Det är lätt värt. Lär inte kosta mycket idag. Re7 är det mest skrämmande av alla RE enligt mig. Med undantag för att man var ung grabb och blev rädd av ettan. Det skrämmande infinner sig i bra tempo och underbara miljöer. Detta under typ första halvan.... 01/07