På torsdag klockan 22:00 håller Sony hov för att visa upp sprillans nya Playstation 5-spel. Vilka? Oklart. Ni har dock en hel hoper drömmar och önskemål. Skaparen av allra första God of War, David Jaffe, spär på hypen när han tweetar att vi kan få nyheter som skakar om spelarna:

People are gonna lose their fucking minds.

Jaffe erkänner att detta i nuläget är helt irrelevant information, men var tvungen att få det ur sig. Spelet han fått nys om kanske, kanske inte visas på torsdag. Via sin Youtube-kanal fyller Jaffe i att han i alla fall vet en handfull saker som kommer att visas. Gillar du "traditionella, förstaparts-Playstation-spel" kommer du inte att bli besviken. Upp till bevis är det alltså senare i veckan.

Jaffe kan inte bekräfta nya God of War. Det var längesedan han hade något med serien att göra och av hans citat att döma är detta inte spelet han menar kommer "få folk att tappa det".

People are speculating that God of War Ragnarök, or whatever they're going to call it, is going to be there. I'm not saying it is or isn't... I don't know anything about that.