Crime Boss: Rockay City ser ut att han öppnat plånkan på vid gavel för att få med sig en hel hope stjärnor från 90- och 2000-talet. Själva spelet har ett Payday-liknande upplägg där man ensam eller tillsammans med andra spelare utför stötar.

I den senaste trailern får vi dock se ett uppdrag där man istället får ta försvarsställning. Travis Barker (Michael Madsen) får via sin högra hand Casey (Kim Basinger) veta att några "rappare" håller på att sno hans "godis". Som karaktären Quarterback får man sedan hålla tillbaka en strid ström av fiender tillsammans med en datorstyrd vapendragare.

Spelaren dör dock, vilket intressant nog inte resulterar i "Game Over", utan att handling fortsätter i en ny riktning. I nästa video ska vi tydligen få en titt på Vanilla Ices karaktär, som låg bakom godisstölden.

Frågan är om spelet som helhet blir något att hänga i julgranen eller om de bränt hela budgeten på avdankade kändisar. Den 28 mars får vi reda på det, då spelet släpps på pc. Spelet ska dessutom släppas till Playstation 5 och Xbox Series X/S "snart".