Maggie Robertson fick ett monumentalt genombrott som den ikoniska och 2,9 meter långa vampyrladyn Dimitrescu i Resident Evil Village. Hon tog internet med storm, och kanske kommer hon göra detsamma som Orin the Red i Baldur's Gate III. En karaktär vi tidigare rapporterat om. Orin kan skifta form, har ett "intimt" förhållande med sina svärd, och är allmänt "rubbad".

Hon är den tredje centrala antagonisten i Baldur's Gate III, efter General Ketheric Thorm (J.K. Simmons) och Lord Enver Gortash (Jason Isaacs). I ett pressmeddelande uttrycker Robertson sin vördnad över att få arbeta med och nämnas i liknande sammanhang som dessa två:

Att övervägas att vara i samma värld och inte minst dela scener med J.K. Simmons och Jason Isaacs... var en sådan ära. Och det var så inspirerande och spännande att se deras arbete i det här spelet och uppleva hur våra karaktärer stråla samman för att skapa detta oheliga, ondskefulla tremannavälde.

Om Orin säger Robertson att du inte vet när hon kan dyka upp eller i vilken form:

Hon är otroligt lurig.

Baldur's Gate III släpps skarpt på torsdag till pc. Ja, det är oerhört nära nu. 6 september blir det PS5-release och någon gång tycks även en Xbox-version släppas. När? Det är högst oklart.