I helgen rullar Formel 1-cirkusen igång i Bahrain och #Codemasters är påpassligt framme med färsk information om #F1 2010. Den viktigaste punkten gälller releasen - i september är det dags att krypa ner i sittbrunnen på det vindsnabba racingspelet. Annat intressant är de två första bilderna från titeln, även om utvecklarna med klar stämma talar om att det rör sig om "work in progress".

F1 2010 är under utveckling till PS3, Xbox 360 och Windows. Det svänger sig med officiell F1-status och avhandlar följaktligen racingsäsongen 2010-2011.

Grid, Dirt och Dirt 2 är alla bara en orange/gul/brun sörja av vedervärdiga effekter på vad som annars är en ganska detaljfattig och kantig grafik. Detta säger jag efter att ha spelat dem med högsta inställningar i 1920x1080 (PC). Att bilfysiken sedan... 12/03 Jaha, du har alltså aldrig suttit i en riktig bil? Eller menar du att du helst ser total brist på realism och att dom därför "fick till det bra"? För både grid och dirt är ju renodlad arkadracing utan någon som helst tillstymmelse till realism. 12/03 Jag vet inte i vilken verklighet du huserar, men i den som de flesta andra finns i är både Dirt och Grid väldigt snygga spel. 11/03 Tyckte de fick till realismen på DiRT 2 och GRiD rätt så bra så skulle tro det blir bra i detta med. Men om det inte blir så skulle jag bli besviken. Är ett stort F1 fan kollat på F1 med farsan sen jag var barnsben varje lopp varv för varv har laddat... 11/03 VARFÖR SPELAR DU SPEL? DU E SÅ DJÄVLA ANTI TILL ALLT Å ALLA ! Men det finns många andra som älskar F1. å det e inget fel på Grid Å Dirt........ Nä du e bara ett litet Troll... som inte fick bröstmjölk när du va liten.. 11/03 Precis som Dirt och Grid ser grafiken hemsk ut. Att F1 är det tråkigaste man kan hitta bland motorsport gör inte direkt att man ser fram emot spelet mer. 11/03 Håller med dig där:up: 11/03 Nice, länge sedan det skapades ett bra F1-spel så det här kan nog bli intressant. Codemasters har ju lyckats förut så skulle förvåna mig om de klantar med det här. Angående realism så tror jag inte de struntar totalt i det. Det är ju trots allt ett F1... 11/03 Yes, vad kul med ett nytt F1-spel. När jag skaffade 360 förra året så sökte jag efter ett på nätet men jag hittade bara gamla spel. Förstod inte vad som hänt med F1-spelen men sen läste jag att det varit ett stort uppehåll. Och med tanke på hur snyggt... 11/03 Det är ju Codemasters, så det kan man nog glömma... Håller ett öga på detta oavsett. 11/03
Skicka en rättelse