Spel fungerar ibland som ersättning för saker du inte kan göra i verkliga livet. Det är till exempel få förunnat att krypa ner i sittbrunnen på bilar kapabla att köra sträckan Stockholm-Göteborg på under två timmar. En titt på bilspelsutbudet visar däremot att det finns åtskilliga möjligheter att färdas snabbare än SJ:s prestigetåg (även när de fungerar).

Vilket osökt föder frågan - vad tycker du om racingspel? Tillsammans med våra bilfrälsta kolllegor på tidningen #Auto Motor & Sport ställer vi ett par spelrelaterade frågor, till exempel hur mycket du spelar och hur verklighetstrogen du vill ha din racingupplevelse. Tack för din medverkan!

Haha, bästa styrdorn är ju Ratt... men jag föredrar Handkontroll eftersom jag inte har någon ratt själv.. Frågorna är ju helt skruvade... som vanligt i nätenkäter. 14/03 Rallyspelen är riktigt kul... inte lika enformiga som banracing. :) 12/03 Bra med en enkät som inte består av 30 sidor samt obegripliga svarsalternativ. Jag spelar inte racing ofta men när jag gör det är det fullHD högsta grafikinställninga, flerkanalsljud och ratt som gäller. Grafikmässigt faller ålderdomliga PS3/Xbox 360... 11/03 Hela enkäten är ju ett skämt.. 11/03 Gillar visa, PURE är nice till Xboxen, annars så lockar det inte så mycket. 11/03 TDU Men helst en MASTODONT Bil simulator likt flightsim. Med VALBART inslag av race m.m (lixom i TDU / flightsim). Ryska spelet Transporter (http://translate.google.com/translate?hl=sv&sl=auto&tl=sv&u=http%3A%2F%2Fwww.transporter-game.ru%2F) under utvec... 11/03 Den enda simulatorn som jag faktiskt gillar är LFS. Finns lite arkadracing som är rätt kul också, det roligaste är dock TDU. Grid går an ibland också men inte särskilt långa stunder. 11/03 Skitdålig enkät. "Max 3 svar" och de sätter in en envalslista. Dåligt formulerade svarsalternativ också. 11/03 Jag skulle vilja ha kryssalternativ istället... Jag gillar Gran Turismo, Need for Speed, Colin McRae Rally och Toca/Race Driver lika mycket typ. :) Test Drive Unlimited är dock mitt hittills ultimata bilspel, återstår att se om tvåan toppar det. Gillar... 11/03 Jag skulle säga att arkadspelen har blivit tråkigare än vad de var förut och de som försöker sig på att skapa mer av en simulator har gått mycket framåt. 11/03
Skicka en rättelse