Gratisliret #Battlefield Heroes har uppdaterats med ett par nyheter för spelets alla fans. Bland annat har nya kartan Midnight Mayhem gjort entré, en karta som utspelar sig mitt i natten i ruinerna av en gammal militärförläggning. Jetpacks har också dykt upp, något som torde skaka om spelupplevelsen ganska rejält. Nya spelläget V2 Vengeance går ut på att du och dina allierade måste fånga och hålla kontrollen över en raket som inte får hamna i fiendens händer.

När FZ recenserade så blev vi mer än nöjda. För att börja spela Battlefield Heroes, som är gratis, så går du hit och klickar på den stora knappen "PLAY NOW!". Är du lat glor du på trailern istället.

[video=4724]

På bild: nya kartan "Midnight Mayhem".

testade spela detta när det kom ut men tröttnade ganska snabbt 21/04 testade spela detta när det kom ut men tröttnade ganska snabbt 21/04 Hör att många klagar på ny prissättning, vad är det för ny prissättning? Jag vet bara hur den var i början där man betalade för kläder och typ xp boost. 21/04 Jag tyckte att BF: Heroes var skoj ett tag, men det var verkligen (söndertjatat ord) casual både på gott och ont. Lättillgängligt och smidigt - men också rätt tomt och otillfredsställande. Serietidningsutseendet bidrog med charm, men gjorde också att... 20/04 hmm priserna är sådär. men sen dem införde daily missions och supply boxs är det bättre om man klara daily missions och spela 1-2 rundor per dag så kan man betala sina saker med gratis valutan utan större problem och om man vill kan man köpa supply boxs... 20/04 Trots att mitt schema inte tillåter det så spelade jag minst två rundor om dagen innan. Sen höjde dem priserna för allting och sen dess har jag inte rört spelet. Är priserna fortfarande så höga ? 20/04 När ska vi på PC får 1943.. :< 20/04 Det gjorde jag också förut. La motsvarande 50 - 60 kr (minns inte exakt) på kläder för att stödja företaget. Nu spelar jag inte alls. Och det är inte för att spelet är dåligt i sig utan för att de är så jävla snikna att man bara blir less. :evil::down: 20/04 Jag tycker det var värt att betala för kläder för att stödja Dice som spelet var förut. Nu är bara EA snikna så nu är det ju inte det. 20/04 Precis. Numera kan du ju t.ex. köpa en "stamina boost" som ger dig +10%(?) hp och räcker i en vecka=om du inte vill vara sämre än alla andra, måste du köpa den varje vecka. Jag köper hellre ett spel för 400-500kr som inte får några mer kostnader, än spe... 20/04
Skicka en rättelse