#TimeGate Studios meddelar att #Section 8: Prejudice kommer gå att finna i butik tidigt nästa år, men i nuläget okänt till vilka format. Det är en uppföljare till #Section 8 som av oss tilldelades en tvåa, av anledningen att ingen spelade det. Däremot uppskattade vi det anpassningsbara klassystemet, de gedigna jetpacksen och hur fräckt det är att spawna var du vill på spelplanen.

- Som du kan se så är vi väldigt hängivna till det här universumet. Utvecklingsteamet är oerhört passionerade när det kommer till varumärket. Feedback från communityn och media har använts för att genomföra vartenda utvecklingsval på projektet. Prejudice tar allt som var populärt i den första titeln i spelserien och drar det flera steg längre. Vi har skapat en helt ny och medryckande story-driven enspelarupplevelse, utökat världen med nya miljöer och massiva mängder ny utrustning. Prejudice är en fullständig uppföljare på alla sätt, berättar Adel Chavele, Kung Arthur på TimeGate Studios.

Prejudice utspelar sig efter Section 8 och du får återstifta bekantskap med Kapten Alex Corde och den 8:e bepansrade infanteritruppen som heter just Section 8. Nu vill du säkert se den första rullen på titeln och de första bilderna. Du är lyckligt lottad, för vårt arkiv har fått tillökning. Vad tror du om tillskottet i serien?

Format och mer exakta detaljer utlovas inom den närmsta framtiden. Jag måste poängtera att pressmeddelandet skickades från Sugar Land i Texas. Fräsigt värre. Just det, var inte fördomsfull. (...)

Skicka en rättelse