I veckan börjar E3, en av årets tyngsta veckor i spelsammanhang och vi står beredda med uppvärmda bredband och skrivsugna fingrar för att ge er alllt matnyttigt som kommer från Los Angeles.

Innan det drar igång måste du ju dock ha koll på vad som hände förra veckan, varför vi kör en liten snabbgenomgång.

Vi rivstartade veckan med det första riktiga [n=32902 klippet] #Modern Warfare 2 som självklart blev populärt. Alla blev dock inte "omfg"-glada som väntat, vissa tyckte till och med att det verkade ha för mycket story, istället för ett gediget actionspel som fyran var.

Veckans populärasta fil blev utan tvekan #Simbins gratisspel, #Volvo: The Game där du bland annat kan köra klassiska modellen 240 på två banor. Närmare 2000 nedladdningar talar sitt tydliga språk, Volvo [n=32925 går hem hos] Svensson.

Vad vore #Diablo 3 utan ett gäng smådjävlar (som du kan banka elakheten ur)? Kanske ett regnbågsfluffigt myspysspel? #Blizzard fortsätter sin starka tradition att servera gott om bakgrundshistorik från sina titlar och i veckan var det dags för The Fallen att [n=32938 visa sina fula nunor].

Bara #Rockstar vågar döpa en expansion till #The Ballad of Gay Tony och när den [n=32941 presenterades] blev det glada tillrop i forumtråden. Förutom från dem som råkar äga spelet till Playstaion 3, eftersom paketet dyker upp på Xbox 360 först.

De flesta verkade [n=32953 hålla med] Tomas Nilsson om att #Infamous är en väldigt habil actionupplevelse. Vem offrar inte lite solbränna för ett sjysst spel?

När jag [n=32970 skickade] #Terminator Salvation till Janne Josefssons soptunna var det många som höll med men samtidigt många som tyckte att det förtjänade ett något högre betyg än den ensamma FZ-logga jag gav det. Diskussionen var ett faktum och recension blev en av de mest debatterade ämnena förra veckan.

#Arma 2 lider inledningsvis av [n=32993 nedlusad kod] och för vissa verkar det helt ospelbart. Bohemia försäkrar dock att patchar är högsta prioritet och vi hoppas att spelet är något mer putsat när det släpps i Sverige den 19 juni.

Vissa kunde inte vänta till veckans mässa för att bjuda på sina godsaker och en [n=33003 ny film] från #Operation Flashpoint: Dragon Rising framkallade dreggelattacker hos många, medan andra hellre tog #Arma 2, med buggar och allt.

#Dice passade på att avslöja #Battlefield 1943 kommer att [n=33010 skeppas] med en fjärde karta men de kräver massmord innan vi får köra dogfights på Coral Sea. Först efter 43 miljoner sammanlagda kills i spelet låses slagfältet upp.

En sen [n=33012 fredagsfilm] från #Mafia II blev en bra start på helgen för många - "Underbart, underbart, underbart" var ett av utropen och det enda negativa var att bilarna kanske sprängdes lite väl lätt.

[n=33022 Recensionen] av #Killing Floor - Left 4 Dead-kopian, föregångaren eller whatever - blev brunchläsning i lördags och flera läsare tycks redan ha fastnat i nöjet att spränga zombieskallar på #Tripwire Interactive-vis. Många gillade dessutom de humoristiska bildtexterna så det ska vi försöka fortsätta med.

Att #Microsoft krängt iväg över 30 miljoner Xbox 360 var det ingen som blev superimponerad av, snarare [n=33027 luftades frågan] "hur många av dessa har åkt till Tyskland för reperation?".

Förra veckans mest debatterade ämne blev [n=33024 piratkopieringen av The Sims 3] och trots att det sägs ha laddats ner över 180 000 gånger på tre dagar trodde många att det skulle belägra förstaplatsen på speltoppen en lång tid framöver.

Så, det var det, som man brukar säga. Med det i bagaget hoppas jag att ni är beredda på den urladdning som drar igång i veckan.

Skicka en rättelse