Eftersom #Remedy Entertainment är fullt upptagna med att skapa mardrömmar åt #Alan Wake är det istället #Rockstar Vancouver som utvecklar #Max Payne 3.

Som vi har berättat tidigare har det gått tio år sedan händelserna i det andra spelet och Max har förändrats, i alla fall till det yttre då hans hårväxt har flyttat söderut och han numera ser som en orakad Bruce Willis. Hans röst kommer inte heller att vara densamma, och det beror inte på de eventuella starka rusdrycker han dränkt sorgen med utan för att James McCaffrey, som stod för hans stämma i de två första spelen, inte kommer att återupprepa sin insats en tredje gång.

Enligt Kotaku anser Rockstar att de behöver en äldre röst som matchar det nya utseendet. Det kommer dock inte att bli någon känd skådespelare utan de hoppas på att kunna rekrytera någon med stämband med ton av över tio års ångest.

vafan det e ju han som gör iaf halva spelet! hans röst e grymm!:D 17/06 Nu när de försämrat utseendet och ändrat rösten på Max Payne så är det inte längre Max Payne. Det är någon annan huvudperson... tycker jag. :,( 17/06 Tänkte precis samma tankar!! :) 17/06 Jag tycker själv att McCaffrey är en jäkligt bra skådis (Rescue Me någon?) och han har verkligen lyckats göra våran kära Max Payne till en levande karaktär, men jag tycker fortfarande att det är alldeles för tidigt för att börja kasta skit på titeln. 17/06 Bara utseendet är en varningsflagga i sig, och att kicka rösten till Max är inte helelr bra. Tror Rockstar är ute på alldeles för djup vatten, då deras storhet ligger i att uppröra och ge en något annat än man förväntar sig, och max payne behöver nog... 17/06 säger bara fallout3 samma whine, samma sitation. samma resultat? 16/06 Nej, ni har inte sagt att det har gått 10 år sedan händelserna. 16/06 Det kommer ju uppenbarligen inte bli ett Max Payne värt namnet, utan orginalskaparna bakom rodret. I synnerhet inte iom att de skalat bort allt vad noir heter och de senaste rapporterna kring spelet. Så varför inte bara byta spelnamn också? Hade ju vari... 16/06 Låter inte detta precis som splinter cell? Sam Fisher rakade skallen och "10 år senare" story klafs. 16/06 Det är bara om pengar, en okänd röstskådespelare kommer inte kräva lika mycket pengar, om han är ny i spelbranschen så kommer han inte ha mycket koll på royalties och liknande med, så de kan ge han en riktigt usel deal. Spelet i sig kommer säkert vara... 16/06
Skicka en rättelse