Den tredje delen i #Microsofts paradnummer till Xbox 360 - just det, #Gears of War-serien - ser av allt att döma ut att dröja kvar i #Epics händer lite längre än planerat. Marcus Fenix nya röjarfest var från början tänkt att släppas första veckan i april nästa år, men utgivaren meddelar idag att #Gears of War 3 släpps först "under hösten 2011".

Anledningen till förseningen sägs vara att man vill ge spelet den PR-mässiga uppmärksamhet som det förtjänar och ska inte vara kopplad till några problem med själva utvecklingsarbetet (säger de inte alltid så?). Tilltaget innebär åtminstone att polska #People Can Flys fantastiskt överdrivna #Bulletstorm - som utvecklas i samarbete med #Epic och släpps 22 februari - inte behöver stå i Gears 3:s skugga.

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. 02/10 asså de gör inget att de e fördröjt ... de betyder ju bara att dom hittat prylar dom vill snygga till å göra upplevelsen bättre för spelarna :) så man ska väl inte klaga så sett men vist fan ede tråkigt 02/10 Fan, Gears behöver väl ingen PR,säljer ju som smör på krysslådan ändå. 01/10 Jag tycker det är så förbannat lågt, särskilt när det handlar om julhandel och inte finslipning. Något är ju fel om de inte tror på sin produkt tillräckligt mycket för att kunna stå sig mot vårkonkurrensen. 01/10 :( 01/10 Är jävligt sugen på Gears 3, har två Xbox hemma (på varsin skärm) och är riktigt taggat på att lira 4 player co-op och 4 player horde (2 personer på varje skärm med system-link). Men inte helt fel att de har typ 8 extra månader på sig att finslipa, viss... 01/10 Det här är bara positivt för mig iallafall! :) För det första så blir inte Epic stressade och gör ett dåligt jobb med buggar osv. För det andra så kommer jag att inte sitta inne och spela Gears 3 hela sommaren utan jag kommer spela hela vintern när det... 01/10 förbannad ? folk blir förbannade på hamburgare som inte blir klara på 3.0 minuter, resten har förståelse för förseningen. aggro? 01/10 GoW 3 i mitt hjärta! Såklart att man blir förbannad!... orkar inte vänta till hösten. Får väl hoppas på nån "special edition" som kompensation ! 01/10 Om jag hade en 360 så skulle jag vara förbannad men nu har jag inte jag men ändå, fy fan för dom men jag fattar att dom göra spelet så bra som möjligt och inte låta spelet stå i någon annans skugga. 01/10
Skicka en rättelse