Spelsajten Voodoo Extreme skriver att de som köper #Command & Conquer 4 måste räkna med att vara konstant uppkopplade för att kunna spela. Anledningen sägs vara att spelets "Player Progression"-funktion hela tiden måste vara uppdaterad om spelarens framfart och spåra allt som sker. #Electronic Arts Aaron Kaufman fortsätter:

Command & Conquer 4 är inte ett MMO i stil med World of Warcraft, men konceptmässigt så har det liknande principer som att vara online hela tiden. Även om vissa kanske ryggar undan för detta har vi testat denna feature internt på alla våra marknader.

Command & Conquer 4 är i dagsläget en pc-exklusivitet, och just Player Progression-prylen sägs bli en stor nyhet i seriens fjärde del. Nästa år vankas släpp.

EA har gjort så man får exp efter varje match. Man kan köpa nya gubbar, fordon & uppgraderingar via exp. EA vill inte att man ska en stil när man kör C&C 4. Det är därför man ska vara uppkopplad till nätet. man får också exp via singleplayer också XD. 31/07 Ja du har verkligen mycket på fötterna måste jag säga! Det enda du väljer att svara på är en mening i mitt inlägg och inte ens där kan du komma med något mer än "det är så". Vad hände med ditt påstående om att Sverige skulle ha mer stabila internetuppko... 18/07 Fan skippar snart o köpa ny hårdvara kommer ju ändå bara skitspel nu för tiden längtar efter den gamla goa tiden. 17/07 Majoriteten av internet abbonemang i USA är just av denna typ bland privatpersoner och är ett stort problem där tackvare att företagen har ungefär samma vision som kabeltv, där endast vissa delar av "internet" ska bli tillgängligt genom dom. Fanns en... 17/07 För min egen del så kan jag väl dra ett sträck över det som sagts för jag vet att en del blir väldigt konstiga när de får sprit i sig. Även nära vänner. Fast samtidigt tycker jag att det på samma gång är lite märkligt för jag själv blir ärlig (och snäll... 17/07 Efter den stora besvikelsen över c&c3 så är jag skeptisk till detta spel. 17/07 Rent generellt så tycker jag det vore bra om de löste skyddet så att man kan spela offline under vissa perioder. Det vill säga på samma sätt som t.ex. Steam. Kan de göra det har jag inga problem med detta skydd. 17/07 Tages är ett kopieringsskydd som inte varit så enkelt att knäcka vad jag förstått. När det gäller svåra skydd att knäcka är antagligen Splinter Cell Chaos Theory med Starforce det som tagit längst tid, över ett år. När det gäller online skydd finns viss... 17/07 Okej, då vet vi det! :up: 17/07 Mm. 17/07
Skicka en rättelse