Som vi berättade häromdagen mår den nordiska spelbranschen bra. Det finns flera riktigt stora utvecklare i vår region och en av de tyngsta är norska #Funcom, som har idel hyllade spel på meritlistan.

I morgon kan det vara dags igen - det massiva nätrollspelet #Age of Conan slår upp portarna för allmänheten och av förhandsbokningarna att döma kommer det bli en rejäl succé. Det har även snackats en hel del om liret i vårt forum, varför vi nu slängt upp en ny forumdel tillägnad den gamle barbaren. Således - in och snacka Conan i FZ:s forum.

Oops, du genomskådade mig och mina onda planer att få folk att tro att Paradox har kraften att återuppliva... Ändrade mitt förra inlägg lite, hoppas du är nöjd :D 22/05 Jo du kan använda den tror jag iallafall jag gjorde likadant för mitt mount kod. Jag satte upp mitt account idag och skrev sedan in min förbokningskod och det stod sedan aktiverat under "subscriptions" i min "account" sida. 22/05 jag är i samma sits. :suck: ;) håller mig sysselsatt med "Art" boken. Kan knappt vänta :heart::heart::heart: PS! Får du samma fel authentic failed? 22/05 Oiih, hade mitt Age of Conan hemma när jag kom hem idag, helmys :) Men serverarna går ner ikväll 22:00 GMT, jag försökte logga in nyss, det är fortfarande bara Early Access som kan logga in, vi andra kan inte logga in föräns det drar igång på riktigt... 22/05 Conan har haft en liten revival sen Paradox köpte rättigheterna och började pusha produkten. Bland annat har alla orginalberättelser getts ut i nya fräsha utgåvor av Ballentine i USA. http://www.amazon.com/Coming-Conan-Cimmerian-Original-Adventures/dp/0... 22/05 Officiellt kommer spelet ut den 23 maj, servrarna ska vara nere i 5 timmar från 22.00 så typ du borde kunna spela runt 3 på natten=P 22/05 Här borde du hitta en massa Conan tror jag iaf. http://www.darkhorse.com/comics/index.php Själv har jag alltid importerat allt om Conan från UK. 22/05 Nä han har alltid klätt sig lite mer alternativt. 22/05 Conan är väl inte lika mainstream som Star Wars och Star Trek 22/05 Är du dum eller Conan har inte vart död bara för att du inte hittat han i handeln betyder det inte att han inte funnits hela tiden. Du är tydligen inget Conan fans så vet inte varför jag bryr mig men du borde ju inte säga nåt du inte vet något om. :( 22/05
Skicka en rättelse