Andra världskrigsspelet #Company of Heroes var en hit både hos kritiker och spelare när det släpptes 2006. Nu arbetar THQ med ett onlinespel i samma stil, Company of Heroes Online, det skriver Kotaku.

Spelet kommer att vara gratis att ladda ner och spela och ska finansieras med hjälp av mikrotransaktioner, det vill säga samma modell som #Battlefield Heroes använder.

En spelmässig nyhet är införandet av enskilda karaktärer med egna specialförmågor, dessa kan uppgraderas och kan användas i flera drabbningar. Lägg till det ett "command tree" med 48 olika förmågor för befälhavaren och du har vad som ser ut som en ganska annorlunda version.

Men allt är inte guld som glimmar, tyvärr ser det ut som om spelet först kommer att släppas i Kina och asien, en engelsk version kommer med andra ord att dröja.

Kommer att testa för att det är gratis 10/08 Kommer bli intressant detta :) 10/08 Kanske det, men framförallt så frodas piratkopieringen i Asien. Det är säkert många där som spelat COH, men procentuellt sett få som betalat för det. Med COH online gör man verkligen två flugor på smällen - man både "hindrar" piratkopiering, och tjänar... 10/08 Asiater älskar mikrotransaktioner 09/08 De kunde göra som DotA i CoH tycker jag =) 09/08 Nah håller mig till orginalspelet + expansionen :) 09/08 förstår varför folk är skeptiska, dock så ska bfheroes bara "sälja" saker som har med utseendet att göra och inte att man blir bättre. ingen aning om dom håller det uttalandet eller hur CoH kommer fungera på samma sätt. vi kan bara vänta och se. deras... 09/08 Är också skeptisk till mikrotransaktions konceptet, i teorin så betyder det att den som lägger ner mest riktiga pengar på att uppgradera sina enheter har lättare att vinna vilket ju kan anses vara lite unfair. Förhoppningsvis så löser dom det så att det... 09/08 Underbart spel, men skeptisk till microtransaktions införningen, De tär som en här skriver att genom att betala för en massa skit som man bara behöver ibland, så är man säkert lätt uppe på ett fulltspelpris... 09/08 mmm, 40-50 grejer i ett skilltree att unlocka, kostar 1€ styck -- vipps har de dragit in samma pengar som för ett fullt spel på något litet tjaffs. 10% inser att det bara är att köpa allt rakt av och gör det (men inser att det är skit), 80% går på scame... 09/08
Skicka en rättelse