Actionskräckisen drabbar oss när vårsolen lyser som starkast.

#Fear 3 blir inte färdigt till det tidigare satta premiärdatumet i mars. Istället får du vänta till maj månad för att stifta bekantskap med gamla och nya bekantskaper i den svårt actiondrabbade skräckseriens tredje instans. Anledningen uppges vara att man vill ge konsumenterna ett så bra spel som möjligt.

Fear 3 utvecklas av #Day 1 Studios och nytt jämfört med tidigare delar är bland annat ett co-op-läge. Spelet tillkännagavs våren 2010 och ursprungligen var planen att det skulle skrämma brallorna av oss redan i höstas, följt av en försening till mars och nu alltså ytterligare en. Vi suger på ena tummen och håller den andra för att det inte blir fler förseningar.

[video=6063]

F.E.A.R. är alldeles lysande skräck. 1:an var stundvis väldigt obehaglig på ett såntdära mysigt sätt. 19/01 Vänta ett tag, skräck? Då måste jag ha missat det när jag spelade igenom de tidigare spelen. Alltid trott att fear är ett halvkast actionspel. 16/01 It's ok... 14/01 +1 Om de inte mot all förmodan lyckas göra en Toy Story (3an är ju bäst)! :) 14/01 Värt att notera är att F.E.A.R. 3 INTE utvecklas av Monolith som gjorde första och andra spelet. Jag fick först reda på det nu och det förklarar varför spelet ser ut som skit. Undrar vad Monolith knopar ihop istället... Vågar man hoppas på NOLF 3? 14/01 FEAR-serien har varit lite som film. Det blir bara sämre och sämre. Nu ska jag iofs inte dra förhastade slutsatser om 3an, men det jag har sett hittills ger inget hopp om att det kommer bli bra. 13/01 De satsade på action alldeles för mycket jämfört med 1:an där psyko-skrämsel var hela grejen som fick 1:an bli bra (och storyn såklart). Det verkar snarare som ett L4D spel än FEAR vilket är trist. Man fick t.o.m se nightcrawlern som sprang på väggen,... 13/01 Jag ser fram emot spelet :) Spelet kanske inte lever upp till sitt namn om nu F.E.A.R. ska stå för Fear = rädsla. Men alla som tror att spelet F.E.A.R heter rädsla på engelska borde inte ta namnet ordagrant riktigt då det bara är en förkortning av "Firs... 13/01 Tycker både Fear 1 och 2 har har varit riktigt bra, även ifall detta ser lite annorlunda ut...så litar jag på att jag får samma kvalité som de andra två :P 13/01 Varför ska det floppa för dom "framflyttar" det? Bara mer tid att jobba på spelet ;) 13/01
Skicka en rättelse