I ett uttalande gör den norska spelutvecklaren #Funcom det känt att utvecklingschefen, tillika en av företagets grundare, Gaute Godager har valt att lämna Funcom. Godager har arbetat på företaget i sexton år och medger att utvecklingen av deras senaste spel, #Age of Conan, inte blev allt vad han hoppades på.

Jag har gjort mitt bästa i framtagandet av det här fantastiska spelet, men jag har kommit till rätta med att det finns vissa element som jag är missnöjd med, säger Godager i uttalandet. Jag har bestämt för att göra något åt detta och väljer därför att lämna Funcom. Det är dags att de får ett par nya och färska ögon på Age of Conan.

Godagers ersättare heter Craig Morrison och har varit ansvarig för företagets tidigare onlinespel #Anarchy Online de senaste åren. Och Morrison har sina prioriteringar klara för sig.

Det viktigaste för mig just nu är att lyssna och agera på de synpunkter vi får från spelarna och samtidigt försäkra mig om att vi fortsätter leverera bra innehåll till spelet, meddelar Morrison.

Tyck till: Tycker du att Age of Conan blivit vad du hoppades på?

<form method="post" action="http://www.fz.se/poll.fz">
<input type="hidden" name="data" value="YToyOntpOjA7czo0MDoiZWJjYjEwNWNhOGI4OTY5NmJkNGNkNGYzZmI5ZDA2OTI1YjE2NTA1OCI7aToxO2E6Mzp7aTowO2k6MTkzO2k6MTtpOjI3MztpOjI7aTo4MTM1O319"></input>

<input type="radio" name="q273" value="1623" checked="checked" class="form_input_radio"></input>

Ja, det har överträffat mina förväntningar

<input type="radio" name="q273" value="1625" class="form_input_radio"></input>

Ja, det har blivit det jag trodde och jag är nöjd

<input type="radio" name="q273" value="1627" class="form_input_radio"></input>

Ja, det har blivit det jag trodde men jag är inte nöjd

<input type="radio" name="q273" value="1629" class="form_input_radio"></input>

Nej, jag hoppades på mer

<input type="radio" name="q273" value="1631" class="form_input_radio"></input>

Har inte prövat Age of Conan

</form>