I ett uttalande gör den norska spelutvecklaren #Funcom det känt att utvecklingschefen, tillika en av företagets grundare, Gaute Godager har valt att lämna Funcom. Godager har arbetat på företaget i sexton år och medger att utvecklingen av deras senaste spel, #Age of Conan, inte blev allt vad han hoppades på.

Jag har gjort mitt bästa i framtagandet av det här fantastiska spelet, men jag har kommit till rätta med att det finns vissa element som jag är missnöjd med, säger Godager i uttalandet. Jag har bestämt för att göra något åt detta och väljer därför att lämna Funcom. Det är dags att de får ett par nya och färska ögon på Age of Conan.

Godagers ersättare heter Craig Morrison och har varit ansvarig för företagets tidigare onlinespel #Anarchy Online de senaste åren. Och Morrison har sina prioriteringar klara för sig.

Det viktigaste för mig just nu är att lyssna och agera på de synpunkter vi får från spelarna och samtidigt försäkra mig om att vi fortsätter leverera bra innehåll till spelet, meddelar Morrison.

Tyck till: Tycker du att Age of Conan blivit vad du hoppades på?

<form method="post" action="http://www.fz.se/poll.fz">
<input type="hidden" name="data" value="YToyOntpOjA7czo0MDoiZWJjYjEwNWNhOGI4OTY5NmJkNGNkNGYzZmI5ZDA2OTI1YjE2NTA1OCI7aToxO2E6Mzp7aTowO2k6MTkzO2k6MTtpOjI3MztpOjI7aTo4MTM1O319"></input>

<input type="radio" name="q273" value="1623" checked="checked" class="form_input_radio"></input>

Ja, det har överträffat mina förväntningar

<input type="radio" name="q273" value="1625" class="form_input_radio"></input>

Ja, det har blivit det jag trodde och jag är nöjd

<input type="radio" name="q273" value="1627" class="form_input_radio"></input>

Ja, det har blivit det jag trodde men jag är inte nöjd

<input type="radio" name="q273" value="1629" class="form_input_radio"></input>

Nej, jag hoppades på mer

<input type="radio" name="q273" value="1631" class="form_input_radio"></input>

Har inte prövat Age of Conan

</form>

WoW är rena barnprogrammet jämfört med age of conan,så ni barn som vill leka med dvärgar kan fortsätta spela WoW,jag håller mig till conan,FÖR det känns som ett betydligt mer "vuxet" spel som är riktat till oss som har "hår på bröstet" sen att spelet... 26/09 Tyckte det var synd att dom inte riktigt lyckades. Tror det var för "stort" när dom släppte det för mycket zoner/instanser. Gjort det mindre och lagt mer tid på det istället typ. Men är ett spel som skulle nog kunnat bli bra om typ 5-6månader. Sen till... 18/09 AoC hade allt för att bli ett bra MMO om det var ett öppen värld samt mer quests för alla lvls.. men den ena tog bort pga GFX o den andra blev aldrig fixat.... 18/09 Hahaha, oväntat! 18/09 WoW var det första MMO:et jag spelade ordentligt, hade provat diverse Free Trials innan dess (Anarchy Online, Star Wars Galaxies,) men herregud vad mycket bättre WoW kändes än allt annat. För det första hade/har spelet en oslagbar atmosfär, musiken och... 18/09 Men herregud, om WoW är nere en dag kan jag väl fortfarande kalla det för enstaka tillfällen? Jag vet att WoW var nere en hel dag, jag spelade det de första månaderna. Age of conan förlorade halva sina spelarstyrka inom en månad, så dåligt var deras spe... 18/09 ska ett spel behöva buggtestas och Q&A:as i 5år innan man släpper det?.... jag skulle inte vilja vänta 10 år på ett bra MMO, jag vill helre spela det tidigare och sedan vänta på uppatchning. (hur lång tid tog det för pvp armors i wow?) Jag tycker ändå... 18/09 Det går inte att jämföra kvalitén i Wow och AoC. Wow ligger ljusår före på samtliga nämnvärda punkter. 18/09 Nu är det ju så att det var ett par år sen wow släpptes eller hur ? Dom andra företagen som sneglade/sneglar på dom borde väl lärt sig nått av deras release då under dom 4-5 år som faktiskt gått och inte göra om samma misstag ? Således är det ju bara... 18/09 WoW även om det inte var helt perfekt var det mycket bättre än conan, även betan innan release. 18/09
Skicka en rättelse