#Microsoft har på pågående Tokyo Game Show tillkännagivit spelet #Halo 3 Recon. Eftersom vi ägnat dagen till stor del serverarbeten är vi inte precis först med det här beskedet, men vi kan i varje fall berätta att spelets tagline är "new hero, new campaign, prepare to drop fall 2009".

Handlingen sägs utspela sig strax före Halo 3 och berättar vad som låg bakom Master Chiefs återkomst till New Mombasa i trean. Du spelar en specialsoldat i ODST - Orbital Drop Shock Trooper, med ett nytt utseende och sannolikt också någon slags twist i gameplayet.

Smygande och taktik ska enligt uppgift ha större betoning i detta nya spel än den "skjut allt som rör sig"-mentalitet Halo länge varit känd för. Samtidigt har Microsoft sagt att spelet "till stor del ska återspegla den upplevelse som gavs i tidigare Halo-spel".

Innehav av Halo 3 ska dessutom inte vara ett krav för att kunna spela, utan Halo 3: Recon säljs på en fristående DVD.

Under tillkännagivandet fick vi dessutom veta att Microsoft i sin statistik kunnat se att Halo-spelare avnjutit spelet i mer än en miljard speltimmar.

Gaaaah skämtar du! fy fan va nice! och om det kommer redan år 2009 är ju inte heller fel:D 12/10 En uppföljare till Microsofts mest sålda spel är aldrig dumt? ;) blir att boka direkt! 10/10 Bungie borde göra en riktig uppföljare till Myth II: Soulblighter och öppna multiplayerstöd på Bungie.net istället för att pyssla med Halo. :( 10/10 Schysst, stealth is the shit! Detta verkar vara ett av de mest intressanta Halo-spelen enligt mitt tycke iaf. Har inte spelat annat än ettan iofs, och jag har aldrig ens ägt en krysslåda så... Men detta ska jag ändå hålla under bevakning. 10/10 Fy fan va härligt! More halo to the people!!!11one :heart: 10/10 Fy fan, om jag hade spelat Halo och varit ett Halo fan så skulle jag blivit vansinnig över att spela en "prequel". Om jag hade velat haft ett till Halo spel efter 3:an så hade det varit en fortsättning och inte ett steg tillbaka. Men men, tur att man... 10/10 Skäggigt. Jag vill kötta ihjäl en massa rymdtomtar, inte smyga omkring och låtsas gömma mig på heltid. Vi får se om det är ett billigt knep för å krama ur lite mer ur ett bra spel-universum eller om det är ett fristående mästerverk :) 10/10 Varför döper man det inte till Halo: Recon bara? Sure handlingen är ju strax innan 3an, men siffran är ju ENBART där för att locka fler att köpa spelet... Intressant att ingen gnällt att "Utan Master Chief = Inge Halo" 10/10 Det här ska bli så jävla najs rent utsagt :D 10/10 http://www.youtube.com/watch?v=WSuaMduI3yM 10/10
Skicka en rättelse