CD Projekts Jan Bartkowicz tar bladet från munnen.

Om polska #CD Projekts strävan efter att ta det kommande PC-rollspelet #The Witcher 2: Assassins of Kings till konsol inte gjorts tydlig nog tidigare, så har den definitivt blivit det nu. För den australienska versionen av spelsajten IGN förklarar utvecklarens Jan Bartkowicz hur det ligger till.

- Man kan spela The Witcher 2 med joypad - det är implementerat. Hela spelets interface är faktiskt designat med konsol i åtanke. Det är det första konsolprojektet som vi skulle vilja göra.

Det återstår att se huruvida #CD Projekt faktiskt gör slag i saken och levererar sitt mörka rollspel till dagens konsoler. PC-versionen anländer i vilket fall 17 maj - både i digital såväl som i fysisk utgåva.

håller med. o som sagt, det är inte alla multiplattformspel till PC som blir konsolifierade... 01/05 Let the flaming begin! Jag menar, detta MÅSTE ju innebära att hela spelet blir skit /sarkasm. 28/01 Mycket bra skrivet! Kan hålla med i mycket. Som sagt så vet vi ju inte mycket än. Jag personligen har sett detta allt för många gånger och lika så blivit besviken över resultatet. Vi kan ju bara hoppas att det blir gjort på rätt sätt här. Samtidigt så... 28/01 Tycker det verkar vara lite mycket saker som ändras och "anpassas" till del 2, och gillade man ettan lika mycket som mig så kan man ju inte låta bli att bli iaf lite oroad. Dock så har jag fullt förtroende för CDProjekt och förändringar kan ju faktiskt... 28/01 Visst har jag spelat dem, riktigt bra spel och ser fram emot del 3. Deus Ex 2 under samma IP men var ju ett helt annat spel, klart underlägset i grunden, ej bara pga portningen. Dock är det väldigt länge sedan, och CDproject är en dedikerad PC-utvecklar... 28/01 this ------^ :P 28/01 Folk läser konsol och springer genast till mamma och lipar. Skärp er nu för fan. Det står ingenting om att spelet kommer vara konsolifierat, utan bara att det är utvecklat med konsoler i åtanke men att PC kommer i första hand, vilket är bra för både PC... 28/01 Om du hade spelat Deux Ex 1 och 2 så kanske du kunde relatera till vad jag pratade om men det kanske är lite för mycket begärt. Där gick det ifrån ett bra detaljerat UI i ettan till något tjockt och klumpigt i tvåan. Allt på grund av denna konsolifierin... 28/01 ^ Fy skäms! Vet hut! You N'Wah! :down: 28/01 Inget köp då, blir väll att skaffa på annat vis. 28/01
Skicka en rättelse