Metal Gear Solid får se upp – Yakuza 4 klockar in på drygt sex och en halv timmes gangsterfilm.

Mellansekvenserna i #Sega-titeln #Yakuza 4 är nästan sex och en halv timme – eller mer exakt 384 minuter. Detta avslöjas idag då brittiska åldersmärkningsorganisationen BBFC stämplade en vuxenmärkning på maffiaspelet.

BBFC utfärdar också en konsumentvarning om att titeln innehåller mycket våld och svordomar. De många och långa mellansekvenserna skvallrar om att utvecklarna satsar på ett extremt filmiskt spel. Jämför bara titelns 384 minuter med "endast" 70 minuters mellansekvenser för #Killzone 3 och 103 minuter för Dragon Age II.

I vårt spelarkiv har vi samlat ihop sex filmer att avnjuta medan du väntar på Playstation 3-exklusivitetens marssläpp.

Jaha då ska jag inte köpa det. 02/02 Stackars jävlar som sitter och längtar efter 6 timmars mellansekvenser, jag vill gärna spela spelen inte titta på taffliga cut scenes....men detta e väl det nya, som antalet km2 på en karta var ett tag, där GTA lyckades skapa en stor jävla öken med fem... 02/02 Inte nog med att man måste ladda spelet i börjarn, nu måste man även kolla på aslånga mellansekvenser. Nån kort ibland kan ju vara bra för att få lite inlevelse. Men 384min sekvenser är litte overkill, dock vet jag inte hur dom är utlagda. 02/02 Provade demot till 3an, mellansekvenserna va riktigt flummiga och gameplayet inget vidare heller. Tycker verkligen inte att man bör skryta med mellansekvenser i ett interaktivt medium heller. Riktigt bra spel förmedlar story utan mellansekvenser osv a'l... 02/02 Haha, "nya sättet"? Du har inte hållit koll på Final Fantasy- eller Metal Gear-serien de senaste tio åren? ;) Skämt åsido så måste jag säga att jag gillar dessa mellansekvenser. Det är inte alla spel som gör sig väl med en handling som fortskrider "i... 02/02 6h mellansekvenser och 5h story i bet :p 01/02 Ser fram emot detta väldigt mycket, Yakuza 1-3 är alla riktigt bra! Skulle faktiskt gå så långt att säga att Yakuza 2 är mitt favoritspel till PS2an! Och det är trots det faktum att jag inte gillar mellansekvenser i spel. Metal Gear Solid 2 och Xenosaga... 01/02 Yakuza är en av de roligaste spelserierna som finns. Ja, man slåss bland annat, men det finns så otroligt mycket annat att hitta på. 01/02 Hur många minuter är det på Mafia II? 01/02 Yakuza måste vara ett av de tråkigaste spelen jag sett. Vad gör man ens på de? Slåss? 01/02
Skicka en rättelse