Mellandagsreans röda prislappar härskar i butiker landet runt och i år gäller den även online. Nätbutiken Steam skyltar med storslagna rabatter - fram till den 2 januari säljs allt i butiken för mellan 10 och 75 procents rabatt.

Vi tänker inte redogöra för vilka rabatter som gäller för alla titlar, men ett par tips kan vi bjuda på. Du hittar samtliga erbjudanden på denna sida.

Tack till Lith, CrashTsC för detta #nyhetstips!
Köpte faktiskt Left4Dead, trots att jag av principskäl inte tänkte handla från Steam pga de knasiga priserna... Men jag ångrar mig inte överhuvudtaget. Steam är en plattform som är väl värd att investera stålar i... "Gratis" backup av alla mina spel för... 31/12 Men va fan, jag köpte precis Bioshock från spelbutiken.se och fick det i brevlådan idag, nu ser jag att bioshock har sänkts från 20 euro till 5. Jag kanske ska köpa nåt annat nu när jag håller på. 30/12 Jovisst, borde det vara billigare att köpa det via nätet än i butik. Men sedan får man också tänka på att utveckla och att hålla igång Steam kostar ju också pengar (servrar, diskutrymme, bandbredd, personal, lokaler, etc), och vi betalar ju faktiskt int... 30/12 Att priserna ska vara så otroligt dyra kan jag inte förstå mig på. Det lär väl ändå vara billigare för företagen att sälja spelen direkt på internet. Än att bränna tusentals skivor, tillverka kartonger, instruktionsböcker och därefter frakt. Ett rimligt... 29/12 Köpte precis Id super pack, Uplink/Darwinia, Bioshock och Race 07 för 386 kronor. Helt klart värt det. 29/12 €7.49 = 84,39 SEK Jag undrar dock om det är värt de ~85 kr? Hur (skoj?) är Red Orchestra jämf. med Forgotten Hope 2 t.ex? 29/12 Jo visst finns det några få undantag. Men de FLESTA spelen på STEAM är mycket dyrare än i spelaffärerna. 29/12 Okej! Tack för förklaringen. 29/12 Precis. 29/12 Det går inte och om man försöker ta sig runt det så kommer Valve att stänga av ditt konto och sno alla dina spel, allt för att göra det lättare för oss européer. Du måste ha en kompis i det landet som kan köpa och ge spelen till dig med gift-funktionen. 29/12
Skicka en rättelse