Döden tar över som huvudperson istället för Kriget – allt blir större, bättre och mer episkt.

I #Darksiders 2 tar Döden över som huvudperson efter Kriget, avslöjar utgivaren #THQ. Uppföljaren utlovas ha en betydligt större värld än ettan, större dungeons och massvis med nya fiender och bossar att bråka med.

Det frestas också med nya uppgraderingssystem för vapen och rustningar, och THQ-chefen Danny Bilson hävdar att de "tagit de bästa delarna med Darksiders och förbättrat dem med ny spelmekanik och nya features".

Darksiders 2 släpps nästa år till pc, Xbox 360 och Playstation 3.

Bilden är hämtad från originalet.

Ser verkligen fram emot detta spelet! Tyckte första Darksiders va riktigt grymt! 08/06 Detta är ju ett klassiskt actionspel som är som gjort för att spelas med handkontroll. Ungefär som att RTS är väldigt svåra att spela på konsoll för de är som gjorda för mus+tb. Men jag har en kompis som körde det med mus+tb och tyckte det var väldigt... 04/06 Alltså no offense, men nu spelade ju du med pad så du kan ju inte riktigt uttala dig om det jag tog upp, nämligen problemen att spela med mus & tangentbord. Och du har rätt, ett spel som detta ska faktiskt spelas på konsoll med en handkontroll, så varfö... 03/06 Det var inget fel på portningen till PC, spelet fungerade hur bra som helst. Det enda jag saknar är AA, vilket var synd. Jag kör med en 360-pad och det fungerar finfint. Ett sånt här spel är inte smidigt att köra med mus+tb. Visst, det är kanske dyrt... 03/06 Styrkan i Darksiders låg i bossfighterna utan tvekan. Fighten mot fladdermusdraken på bilden (kommer inte ihåg namnet) var en av mitt livs coolaste och absolut bästa bossfighter. Tyvärr så fungerade inte spelets Zelda/GoW-koncept till hundra procent.... 02/06 Darksiders reveal trailer, med lite gameplay sekvenser. http://www.gameinformer.com/games/darksiders_ii/b/ps3/archive/2011/06/02/exclusive-darksiders-ii-reveal-trailer.aspx 02/06 F**king hatar när de byter huvudpersoner! vad skulle half life vara om de bara bytte ut freeman mitt i serien eller tog bort shaperd från mass effect. Jag menar titta på hur folk reagerade när de bytte ut dante i det nya spelet....nu säger jag inte att... 02/06 Gillade verkligen Darksiders. :) 02/06 word zomgzomg im so exicted :3 02/06 bästa spelet får en uppföljare yea! 02/06
Skicka en rättelse