Tester

Här hittar du våra senaste tester inom spel, hårdvara och tillbehör!

0

Codename Eagle

Runt år 1900 dog den ryska Tsaren Peter i en parallell värld skapad genom tidsresor. Hans son, Pietre, tog över Ryssland och förvandlade landets järnindustri till en enorm krigsmaskin vilket ledde till att rysslands vetenskapsmän utvecklade vapen vars like aldrig förr skådats. Den unga Tsaren var otroligt stridlysten, höll landet i en järnhand och ledde själv sina styrkor ut i krig. FragZone har tagit en titt på Codename Eagle, ett spel där det gäller att med alla möjliga medel krossa det ryska imperiet och sätta stopp för det blodiga kriget.

0

Swat 3: Close Quarters Battle

Till skillnad från många andra uppföljare så är inte SWAT3 en förbättring av SWAT2 bara, utan ett helt från grunden nytt spel, som inte ens är i samma genre. SWAT1 var uppföljaren till police quest och var en sorts interaktiv film där man följde med ett SWAT förband på olika uppdrag. SWAT2 däremot blev ett topografiskt strategispel. Man satte ut krypskyttar, patrullerade med hundar och försökte anfalla terroristerna i en starcraft liknande vy. Nu verkar Sierra dock förståt det bästa sättet att lösa problemet på, nämligen med ett 3D-Action Strategi spel.

0

Wheel of Time

Spel baserade på filmer och böcker brukar antingen vara fullkomligt kassa, eller riktigt bra (AvP). Wheel of Time har varit i produktion ett bra tag, någon gjorde något liknande som quakepatch, men stoppades pga. rättigheter, här kommer nu en ny version, baserad på motorn från Unreal.

0

Age of Empires 2

Ända sedan aporna hoppade ner från träden och började leva på marken så har det utkämpats strider mellan olika människor. Maktlystenheten existerade redan från början och drev familjer till att bruka våld för att kunna få mer makt. Spelet Age of Empires 2 (Aoe2) utspelar sig från 1000-talet och framåt. Det går ut på att göra sitt folk till det vinnande och mest välmående genom att krossa sina motståndare.

0

Q3A vs UT

Quake III Arena har mött blandade känslor enda sedan den första test-builden släpptes i våras. Jämfört med tidigare Quake-versioner har det hänt en hel del; en helt ny spelmotor, vapenbalansen har förändrats - och kanske framför allt har de olika vapnen blivit vekare. Detta är säkert ett medvetet val från id:s sida. Det ska helt enkelt inte räcka med att smälla iväg en raket och få en frag bara den råkar träffa i samma rum som motståndaren. Å andra sidan är det just detta som många gamla inbitna QW-lirare saknar, att det inte finns någon rejäl "punch" i vapnen.

0

Delta Force 2

För något år sedan så släppte Novalogic ett krigsspel som skulle revolutionera genren; med en ny motor, ultrarealistiskt stridsystem och extrem atmosfär. Jag snackar Delta Force, och jag spelade det som en inbiten galning, och nu var det dags för uppföljaren.

0

Shadow Company: Left for Dead

Etniska och politiska konflikter blomstrar upp, terrorn i den tredje världen sprider sig, och militära diktaturer och syndikat hyr vilka vapenbärande hyrsvärd somhelst; för att uträtta deras smutsiga dåd. Du blir ivägskickad till Afrika, och hamnar mitt i smeten; tillsammans med några kamrater. Döden följer dina spår; vänder du dig om, så är du förlorad.

0

Grand Theft Auto 2

Biltjuvarnas dröm är tillbaka med mer crash, boom, bang än någonsin. FragZones Quasarius har kört så det ryker i den kontroversiella uppföljaren Grand Theft Auto 2.

0

Unreal Tournament (demo)

Jag måste varit en av de som absolut inte hängt med i UT hysterin. Jag visste knappt att det skulle komma ett demo förrän det väl vare ute. Anledningen till denna ignorans berodde främst på två orsaker.

5

System Shock 2

System Shock 2 skulle kunna vara uppföljaren till en storfilm i hederlig amerikansk sci-fi action. Nu är det istället ett datorspel och det kanske är bättre ändå. Det är ju Du som spelar ju huvudrollen.