Nyckelord: grand-theft-auto-iv

273 artiklar i arkivet.

Filtrera
12

Crazy Taxi

Slå dig ned i baksätet och häng med ner på byn, FZ ger den senaste nyutgåvan av Segas vansinnesracer Crazy Taxi konstgjord andning.

41

Udda prestationer

Prestationer i Xbox 360-spel kan vara enkla att klara, men för det mesta krävs en hel del spelande och det finns några som är riktigt udda. FZ guidar dig genom de prestationer ingen klarar och som du inte trodde fanns.

35

Mafia II

I höst är det återigen dags att ta på sig rocken, fetta in sin Tommygun och kladda Brylcreem i håret - vi återvänder till gangstrarnas värld i Mafia II.

5

Kane & Lynch 2 - multiplayer

Kane & Lynch 2 har inga problem med att toppa sin föregångare på alla plan. Multiplayer i IO Interactives regi är dessutom en fräsch fläkt för alla som är trötta på de konservativa dödsmatcher som numera plågar var och vartannat spel.

110

Red Dead Redemption

Vilda västern som filmgenre är näst intill död. Vilda västern som spelgenre ser ut att kunna leva för alltid.

37

Red Dead Redemption - multiplayer

Rockstar bjuder upp med dragen revolver, vi tackar ja och ger oss ut i en våldsam multiplayerdans. Den slutar med en brinnande längtan efter mer.

41

Red Dead Redemption

Glöm biljakter, Balkan-bovar och brutal storstad - nästa GTA äger rum i vilda västern. Vi har provspelat ett tidigt Red Dead Redemption och vi slås av likheterna med rockstjärnornas storsäljande sandlåda.