Nyckelord: ubisoft-montreal

81 artiklar i arkivet.

Filtrera
11

Watch Dogs-utvecklarna berättar mer om PS4-versionen

Sony har släppt en video där Ubisoft Montreal berättar mer om spelet och med en smula mer fokus på Playstation 4-versionen än vad vi är vana vid.

14

Ny film från Watch Dogs bekräftar november-släpp

Ubisoft har släppt en kaosdoftande trailer för upphaussade Watch Dogs.

14

Watch Dogs

Ubisoft Montreals actiontitel Watch Dogs har imponerat på många sedan det hyllade avtäckandet på E3 förra sommaren men vi ville veta mer om detaljerna.

31

Watch Dogs E3-succé gav extra resurser

Med tanke på hur Watch Dogs under förra E3-mässan tog gamervärlden med storm är det inte förvånande att Ubisoft gett gänget mer resurser, men det är trevligt att det nu bekräftats.

1

Lista: alla streamade presentationer under EG Expo

DayZ Standalone, Valve snackar jobb, Grid 2, Black Ops 2 och mer därtill! Se schema hos FZ för när, hur och vem pratar om vad.

2

Djuplodad Far Cry 3-presentation från EG Expo

Spana in när Ubisoft Montreals Jamie Keen under 40 minuter djupdyker ner i Far Cry 3, med fokus på vad det innebär att spelet är så öppet och att spelarnas val har betydelse.

13

Svenskarna bakom nya Assassin's Creed

Ezios stiliga äventyr i Konstantinopel är inte det enda i Assassin’s Creed: Revelations. Bakom Desmonds avskalade och abstrakta nutidsresa står en svensk spelstudio med stora visioner.

53

Nästa generation snart här – 2012 levlar vi upp?

Nästa Xbox-konsol släpps julen 2012 och åtminstone en Sony-studio fokuserar nu enbart på Playstation 4-spel, hävdar Edge.

3

Om multiplayer i nya Assassin's Creed

Assassin's Creed Revelations bjuder liksom föregångaren på flerspelarläge. Se Andreane Meunier på Ubisoft Montreal berätta om tankarna bakom och nymodigheterna att se fram emot.

27

Lysande objekt i Deus Ex nu ett spelarval

Ubisoft Montreal lyssnade på kritiken - du som spelare måste inte ha allt serverat på silverfat.

24

Deus Ex: Human Revolution

Deus Ex tog interaktiva världar och rollspelande till nya nivåer. Elva år senare tar den tredje delen upp stafettpinnen efter vad som brukar kallas ett av tidernas bästa spel. FZ har provspelat!

39

Se gameplay från nya Deus Ex

Spana in de första spelsekvenserna från Human Revolution.

77

Assassin's Creed II

"Florens är det nya Jerusalem" hette det antagligen när Ubisoft skissade på uppföljaren till parkourpangaren Assassin's Creed. Med fältrapporten i hand konstaterar FZ:s recensent att fortsättningen bjuder på fler överraskningar än nya takpannor.