Hur ser den optimala FZ-tröjan ut? Åsikterna är många och något allmängiltigt favoritmotiv står svårligen att finna. Men vad sägs om möjligheten att dela med dig av just din favorit till gamer-Sverige? FZ ger dig nu chansen att rita ett t-shirtmotiv med FZ-tema, som om det är tillräckligt bra hamnar på bröstet (eller ryggen) på ett gäng tröjor som går till försäljning i vår webbshop.

Ett vinnande bidrag kommer användas som motiv på t-shirtar som kommer säljas i vår nätbutik. Vinnaren och de fyra näst bästa bidragen kommer få varsitt exemplar av tröjan. Tänk på att de inskickade bidragen bör ha skalbar (vektoriserad) grafik. Antalet färger bör vara få, då tryck med många färger är dyrare och svårare att framställa. Det är tillåtet att använda färg på såväl fram- som baksida.

Vinnarna utses av FZ och beslutet kan ej överklagas. Genom att delta medger du att ditt bidrag används för nämnda ändamål. FZ kan komma att fatta beslut om att inte trycka något av bidragen om vi finner dem vara av undermålig kvalitet.

Eposta ditt tävlingsbidrag till troja snabel-a fz punkt se senast fredag den 30 mars 2007. Lycka till!