<img src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/World_Of_Warcraf/WoWScrnShot_022005_193725.thumb.jpg" width="100" height="75" border="1" style="border: 1px solid black;"></img>
World of WarcraftStärkta av framgångarna med det omåttligt populära nätrollspelet #World of Warcraft jobbar amerikanska #Blizzard i det fördolda på ytterligare en [[MMORPG]]-titel. Påståendet bekräftas av företaget på branschsajten GameDaily.biz där man i en artikel redogör kort för det ännu hemliga spelet - "Vi jobbar med ett flertal icke-offentliggjorda projekt och utvärderar framtiden för våra olika varumärken".

<img src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/StarCraft/starcraft_5.thumb.jpg" width="100" height="73" border="1" style="border: 1px solid black;"></img>
Blir MMORPG?Som GameDaily själva riktigt påpekar har det tidigare spekulerats i huruvida Blizzard är beredda att ta sig an den utvecklingspotential som finns i [[konsol | konsolmarknaden]] - ett marknadssegment som med några få undantag ännu inte utnyttjats som MMORPG-plattform. Den tidigare ryktesfloran har gjort gällande allt från att #Microsoft skall ha övertalat Blizzard att släppa World of Warcraft exklusivt till [[Xbox 360]] till att #Starcraft kommer att nylanseras i rollspelsform. Räkna med ett klarare besked i frågan framöver.

?

Vad tycker du? Vilket slags nätrollspel ser du helst att Blizzard gör? Hur lång livstid har World of Warcraft? Är det enbart positivt att Blizzard är så tongivande i MMORPG-genren? Sjung ut dina åsikter i FZ Forum!