Sommaren är en tid för speltorka och att beta av backloggen. Det är sen gammalt, och på tal om backloggen är det värt att påminna om slutspurten i FZ-communityts årliga sommarutmaning.

Vad vi också ska påminna om är att nästa vecka släpps uppföljaren till en av tidernas största rollspelsklassiker. Jo, vi talar naturligtvis om Baldur's Gate III. 23 års väntan är strax förbi och även om early access-spelet lovat gott är det nu det gäller. Lyckas Larian leverera? Rafflande!

Vi värmer upp med, just, Baldur's Gate III, men också med djävulska och/eller mysiga äventyr.

Jonny "D&D" Myrén
Jag tänkte ta en timme eller två i early access-versionen av Baldur's Gate 3 för att fräscha upp minnet angående D&D-regelverket inför det riktiga släppet.

Fredrik "Tvättsvampen" Eriksson
Zelda, såklart. Vid sidan om har jag dock blivit besatt av Powerwash Simulator. "Jag ska bara spela en skvätt" är en lögn inte ens jag själv går på längre.

Johan "Diablo" Olander
Fortsätter göra avtryck i första säsongen av Diablo IV.

Johan "Pikmin-petaren" Lorentzon
Blir att peta runt mer med mina Pikmins lite mer. Även hinna med lite Diablo i co-op med min nystartade Rogue.

Robin "Horisontell läge" Andersson
Har stukat nacken så det blir inte mycket spelande i sittande eller stående format. Kommer titta på Netflix Castlevania ifrån sängen istället för att fräscha upp minnet med tanke på den nya serien som snart släpps.

Jonas "Slagborren" Vågström
Återbesöker Johnny Cage och gänget i Mortal Kombat 11 inför den stundande uppföljaren. Skrattade högt då råkade inleda en vänskaplig sparringmatch under story-mode med att trycka en slagborr genom huvudet på min kompis – hoppsan!

Mike "Musse" Stranéus
Disney-spel. I ett tält. Med största sannolikhet i regn.