Starfield (recension) har varit ute ett tag nu, och även om det funnits en del problem får man nog ändå kalla det för en hyfsat stabil lansering. Men det finns saker och ting att fixa, och nu har den andra uppdateringen till spelet släppts, som tar det till version 1.7.33.

Den fixar problem med vissa karaktärer som inte befann sig där det skulle, rymdstationer som markerades som spelarägda skepp och en bugg som lät spelare komma åt försäljares hela lager. På prestandasidan ska linsöverstrålning från stjärnor nu fungera som de ska på AMD-grafikkort, medan ett uppskalningsproblem som ledde till suddiga texturer nu är löst. Vidare ska handskannern inte lägre orsaka hackig prestanda, medan diverse krascher och frysningar har fixats.

De funktioner som Bethesda utlovade tidigare under månaden verkar vi dock få vänta längre på, som ett FOV-reglage, stöd för uppskalningstekniken DLSS och reglage för ljusstyrka och kontrast. De skriver dock att de håller på att jobba på en större uppdatering som ska inkludera dessa tillskott.

Innehållsförteckning för uppdateringen hittar ni här.