#Bizarre Creations köptes upp av #Activision för ungefär tre år sedan och nu meddelas (via VG247) att Activision undersöker möjligheter kring Bizarres framtid.

- Under de tre åren som gått sedan vi köpte Bizarre Creations har fundamenten i racinggenren ändrats drastiskt. Även om vi gjorde en substantiell investering i skapandet av ett nytt IP, Blur, fann det inte en kommersiell publik. Bizarre är ett väldigt begåvat utvecklarteam, men på grund av de bredare ekonomiska faktorerna som påverkar marknaden så utforskar vi våra alternativ för studions framtid, vilket även inkluderar en potentiell försäljning.

Det har senaste timmarna snackats friskt om att 200 personer på studion varslats med en uppsägningstid på 90 dagar och en redaktör på wethegamerz ska tydligen ha snackat med en Bizarre-representant varefter han twittrade att de bekräftar att det finns en viss sanning till såväl uppsägningarna som en potentiell nedläggning, även om inget konkret fick nystas fram.

Sedan Activisions uppköp har Bizarre släppt actionracingliret #Blur vilket vi tyckte var bra samt senast #James Bond 007: Blood Stone vilket vi istället ansåg vara tveksamt. Dessförinnan är de kanske mest kända för racingserien #Project Gotham Racing.