Vinn spelet Penumbra: Black Plague!

Vi kallade känslan för "fantastisk skräckstämning" och gav dig rådet att hellre fly än illa fäkta när ljudet av släpande steg närmar sig. Inte mindre än fyra av fem FZ-loggor blev betyget och utmärkelsen "Säkert köp" satt som en smäck.

Tio av er glada läsare kommer få njuta av helsingborgsgänget Frictional Games senaste alster utan att betala. Övriga skräckfantaster gör förstås bäst i att hörsamma vår rekommendation och införskaffa spelet. FZ:s recensent Nils Karlén har fortfarande inte riktigt återhämtat sig.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=58385&w=150&h=9999&s=0&f=0&a=E3NDRiOWFjMD" alt="Bild 58385" title="Bild 58385" style="border: 1px solid black"></img> <img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=58384&w=150&h=9999&s=0&f=0&a=JmNTc1ZGM1NW" alt="Bild 58384" title="Bild 58384" style="border: 1px solid black"></img>

Du kan förstås även pröva demoversionen. Du hittar den som vanligt i vårt filarkiv, låt nedladdningen stå på medan du svarar på frågorna nedan.

Mer information:

Vinnarna

  • anders gustafsson
    resident evil serien

  • Mats Mattsson
    Häromdan när jag spelade F.E.A.R. Perseus Mandate. Följde jag efter en s.k. vålnad in i en gränd. Där det självklart var blodspår och blodiga handavtryck i slutet av gränden.

    Där hittade jag ett livpaket. Jag tog livpaketet och vände mig om och vem stod en meter bakom mig...vålnaden!!! Självklart med jordens ljudeffekt...puh. Fy f-n vad jag hoppade till.

    Jag ryser nästan hela tiden när jag spelar F.E.A.R. + alla expansioner.

  • Johannes Terhén Sundlöv
    En mörk höstkväll satt jag och spelade Resident Evil-remaken till GameCube. En korridår i spelet springer man igenom rätt ofta, så jag hade börjat känna mig trygg där och tänkte inte på något farligt när jag gick igenom där. Så bara när jag gick igenom där en gång... KRAS!! Det hoppade in zombiehundar genom fönstret och attackerade mig! Jag blev så sjukt rädd att jag sparade så snabbt jag kunde, stängde av spelet och spelade det inte på en vecka. Skräckspel

  • Fredrik Grönlund
    Resident Evil 2 när det knakar i väggarna och man plötsligt blir överraskad av något monster.

  • Stefan Pettersson
    Bioshock med hög volym, storbildstv och tända ljus. Stämningsfullt!

  • Mathias Eriksson
    Alien versus predator , när man hörde för första gången facehuggers, som senare täckte skärmen och resten av byxorna

  • Jesper Bergström
    Första gången i ventilationstrumman i HL när det är kolsvart och den första Headcraben flyger skrikandes upp mot en. Höll på att få en hjärtinfarkt.

  • Tony Larsson
    Att höra viskningarna i Undying är nog det jag minns som är mest skrämmande... "Turn around" med en spöklik röst följt med en vision av något slag = Kalla kårar, speciellt när man sitter på natten med headset och spelar det spelet... eek.

  • Kent Johansson
    Alien Vs Predator. Satt och spelade det i Coop med en polare. Vi båda var soldater på en sqirmisch bana som hade nån övergiven farkost på ett öppet fält. Det var mitt i natten, och vi var 12-13 år gamla. Helt plötsligt så hör jag radarn börja blinka o pipa lite lätt och sen kom flera prickar och pip från alla håll. Vi var helt omringade av aliens och det enda vi kunde göra var kasta alla granter vi hade och bara hoppas på att man träffade nåt när man sköt med sin lilla rifle som laddade om varje 5e sekund. På toppen av det så hade man en halvkass dator och spelet var väldigt nytt, vilket gjorde att man hade svårt att se aliens i allt mörker.

  • Thomas Dalling
    Satt ensam ute i ett hus mitt i skogen långt ifrån allt och alla, det var storm ute och grenarna skrapade mot taket och slog mot fönstren. Spelade först ett par timmar Silent hill men det blev för mycket så jag gick över till Alien vs Predator men fick ge upp även det. Slutade med att jag satt i ett fullt upplyst rum och tittade på en disney film, tror det var mulan.

Priserna

<img src="http://www.fz.se/bilder/_imge.php?i=6998&w=100&h=9999&f=0&a=E5MmUwYmU5YW" alt="Penumbra: Black Plague" title="Penumbra: Black Plague" style="border: 1px solid black"></img>

1:a till 10:e pris: Ett exemplar av Penumbra: Black Plague.