Dags att recensera The Saboteur

Flakmonkey
Dags att recensera The Saboteur

<img src="http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?i=17536&w=480&h=9999..." alt="" style="border: 1px solid black;" />

Ibland går det fort... Hade planerat att ta det rätt lugnt i veckan, fixa och trixa här hemma för att beta av min todolista. Allt såg bra ut till någon gång runt 15 då @Tompa messade mig och frågade om jag inte ville recensera #The Saboteur. Självklart ville jag det men deadlinen fick mig att tveka en aning. Recensionen skulle nämligen vara klar tills på fredag vilket är väääldigt tight. Har ju ett vanligt fulltidsjobb så redan där försvinner ju mycket tid, men nu är det också en hel del kul som händer efter jobbet både på onsdag och fredag.

<img src="http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?i=17535&w=480&h=9999..." alt="" style="border: 1px solid black;" />

Som tur är så lyckades jag dock förhandla det till att recensionen ska vara klar på fredag förmiddag och då kan den vara oredigerad i word-format. Inte mycket att fundera på då. Visserligen så kommer jag få spela som en tok för att bli klar med det innan jag lägger mig på onsdag eller tidigt torsdag kväll så att jag hinner skriva en ordentlig recension. Men men, nu sitter man iaf här i TV-soffan och låter middagen sjunka ner lite innan det är dags att börja spela på riktigt. Som ni ser på bilderna (kass kvalitet jag vet) så har jag redan börjat spela litegranna, men inte mer än en tio minuter och jag gillar det hittills iaf. Den svartvita stilen kombinerat med de färgade detaljerna är verkligen stämningsfull och karaktärerna verkar också bra. Huvudpersonen tycks dock inte ha mycket till irländsk dialekt, hade ju förväntat mig någon som man knappt förstod hälften av tiden, men man kan ju inte få allt

Nej, nu är det dags att hoppa in i spelet igen och jag ska inte sluta förrän kl 23 iaf. Det kommer krävas lite klassisk powergajming för att hinna bli klar med det här i tid!

#blogg

Medlem
Dags att recensera The Saboteur

Bäst för dig att det är bra, har förbokat det redan:D

Medlem

Håller med 73mpl4R för jag har också förbokat!


signatur

Tempus fugit.

1
Skriv svar