E3 Dag 1 (2011-06-06)

Medlem
E3 Dag 1 (2011-06-06)

Så har då dagen till ära kommit. Början på årets stora E3-mässa i Los Angeles. Nedan följer lite information om, och intryck av vad som demonstrerats idag för just Star Wars: The Old Republic, och Battlefield 3. Mer information utlovas från Bioware respektive DICE under mässans gång under veckan.

Star Wars: The Old Republic:
Bioware har släppt 3:e (och sista) delen av deras CGI-trilogi. E3 2009 visades Deceived, och året därefter visades Hope. Nu har då turen kommit till årets video som länkas nedan, med titeln Return. Många klassiska moment visas som tidigare setts i biofilmerna. Videon är även tänkt att vara spelets "Intro-sekvens" när väl spelet släpps senare i höst.

Alla 3 videosen kan även ses på spelets nya Game Setting-sida som lades upp under dagen.

Battlefield 3:
Vidare har det kommit fram en del nytt material vad gäller Battlefield 3. Multiplayer-banan som visades idag heter 'Operation Metro' och utspelas någonstans i Paris (Eiffeltornet syns inemellanåt i videon).

Utöver detta klipp, demonstrerades ett urval av nya spelmotorns funktioner. Frostbite 1 var spelmotorn som drev tidigare Battlefield Bad Company. Frostbite uppdaterades till version 1.5 för användning i Battlefield Bad Company 2, och senaste Medal of Honor. Nu har då turen kommit till Frostbite 2, som är en helt nyutvecklad spelmotor som utlovar långt mer realistisk grafik och fysik. Självfallet kommer Battlefield 3 även ha den bästa ljudupplevelsen, något som DICE gjort sig kända för med tidigare Battlefield-spel.

Som avslutning till dagens blogginlägg, lämnar jag er med en demonstration från en av kampanj-uppdragen i Battlefield 3. Denna utspelas någonstans i öknen utanför Tehran. Videon är över 8 minuter lång, och är helt klart värt att ses, ni kommer inte bli besvikna.

Tackar för mig för idag, försöker återkomma med ny bloggpost imorgon kväll.

#blogg


signatur

🖥️ Intel i5-12400F • 32GB DDR4 • Geforce RTX 3060
🎧 HyperX Cloud Flight ⌨️ HyperX Alloy Elite 🖱️ HyperX Pulsefire Raid

1
Skriv svar