Vanguard - Free Trial

Medlem
Vanguard - Free Trial

http://vanguard.station.sony.com/isleofdawn/

ska funka i 14 dagar, och har en max level 10 i samtliga 3 sfärer (adventuring/crafting/diplomacy)

Den har iofs varit tillgänglig någon vecka genom station launcher, men detta är det första officiella jag sett.

Medlem

WAAAG...De väljer verkligen ett illa datum för detta. Är grymt upptagen med WAR i nuläget. Blir till att testa i framtiden dock


signatur

AMD 64 x2 3800+ 2.2Ghz(Klockad): 3Gb DDR Dual channel: Geforce 8800GT, Soundblaster X-FI Music

Medlem

Gratis trail? vafan é det?

Medlem
Skrivet av SwedishChaos:

Gratis trail? vafan é det?

Tack... fixat.

Och ang. att det skulle vara ett dåligt datum, ... tror att det kan vara rätt bra. VG och WAR är ju rätt olika, WAR med ett tydligt focus på PvP medans VG i princip inte har något PvP innehåll, däremot riktigt bra PVE.
Sen så är ju inte VG superstort idag, så om alla som vill lira WAR helt plötsligt skulle ladda ner gratisvarianten av VG skulle det bli tokfullt i den nya startarean.

Detta var ju faktiskt ganska kul.. bara nått L 9 än iofs ....


signatur

För det mesta bakbinds Troubadix och förses med munkavle .

Medlem

Kan varmt rekommendera Vanguard. Har spelat WoW sedan beta, efter det LOTRO och senast Warhammer. Laddade ner Vanguard mest på skoj, men måste erkänna att spelet har förbättrats enormt sen releasen. Känner ni för att testa något nytt, tveka inte, riktigt bra PvE spel. Dessutom betydligt mer folk än förväntat.


signatur

The Presidents - World of Warcraft Classic

Underbart spel, blir bara bättre ju längre man spelar. :heart: sjukt underskattat spel som torde tilltala äldre PVE spelare. 3 kontinenter att utforska i sann sandbox(anti-zon) anda med kännbar death-penalty.

Grafiken eller animationerna kan dock inte jämföras med t ex AoC och när landskap och städer ska laddas fram så är det bara att sträcka sig efter kaffekoppen men det blir bättre på alla punkter så sakta. Roligare givetvis om man hittar nån att göra quests med förstås, var ganska tomt där jag började men har inga såna bekymmer längre.


signatur

3080, i9-11900F, DDR4 64GB

1
Skriv svar