Inlägg av pr0ph

Inlägg som pr0ph har skrivit i forumet

Same same..

Äntligen kan man börja testa detta spel efter att man haft repair problem en massa utan att det gått lösa. Om det är fler som upplever detta problem och det ej går att "laga" så döp om Launcher.exe till Launcher-broken.exe eller dylikt, sen starta spelet igen så laddas en ny Launcher ner, för mig löste sig då problemet. Kommer komma upp om du vill köra script blablabla bara ta yes, sen när allt är klart så bara trycka krysset å stänga ner å starta om.

Mitt nick är iaf Jenza om vi stöts på HF.

Slitage mx518

Hej å hå!

Ägt flera st mx518 möss men aldrig stött på detta problem. Det är så att den matta svarta färgen på sidorna börjat lossna då jag bara försiktigt skulle skrapa bort lite smuts, nu undrar jag om det är nåt som går att göra nåt åt eller är det bara köpa ny mus?. Antar den matta färgen är till för att inte man ska glida för mycket med svettiga händer. Man vill ju liksom bara skrapa bort resten då det ser för taskigt ut :).

Kan jag med, skrev just det i tråden "Nån som kan spela nu". har inte heller fått mailet som sagt.

HAH! inte fått nåt mail har väntat å väntat.....skickat 4 mail circus, första igår runt 16 men som sagt inget mail. Men testade logga in i spelet å poff så gick det iaf å den uppdaterar :). Lycka till resten...

Weeee äntligen reggat keyn! bara invänta mail då i ett par veckor

jobbar bara för mig med....

Skrivet av Astrality:

För dom av er som redan har konto på war-europe.com men inte lyckats mata in betanyckeln än:
Gå in på http://www.war-europe.com/#/myproductkey/
Försök logga in tills ni kommer till inmatningen av betanyckel (kan ta flera minuter, ha tålamod). Väl där skriver ni in betanyckeln men istället för att trycka OK, så trycker ni VALIDATE tills det lyckas. På så sätt slipper ni bli utslängda från inmatningen och behöva logga in igen.
Många som lyckats med det nu. Efter validate funkat så är det bara att logga in på patchern så patchas det.

Lycka till!

Har testat det du säger men det blir fortfarande "the authentification service is momentarily unavailable" så är bara vänta...får testa det sen thx.

Skrivet av moxh77:
Skrivet av pr0ph:

Suck man har ju inte kunnat logga in på hemsidan alls...och det går fortfarande inte. Måste väl komma in där för att regga keyn på nåt sätt vad jag förstår? antar det bara är att vänta.

Japp du trycker på knappen "product keys", kommer på samma ställe där inloggningen är. Sedan är de bara att mata in beta nyckeln och trycka next 2 ggr. Detta är ju dock i den bästa av världar när allt fungerar som de ska ......

Ok tack!

Måste ju varit en del som hunnit testa spelet lite? nån som kan berätta om det verkar va nåt? jämnfört med spel som WoW.

Nix still waiting

hoppas det fixar sig under dagen...

Suck man har ju inte kunnat logga in på hemsidan alls...och det går fortfarande inte. Måste väl komma in där för att regga keyn på nåt sätt vad jag förstår? .

Jag som glömt mitt password på war hemsidan får nog vänta länge innan jag kan logga in där :p. "password forgotten" knappen är ganska nere hehe.

Äntligen fick man tag i nyckeln...=)

Blääää vill också ha en key

Verkar svårt få tag i just nu..

Testa även att ladda "optimal system settings" i bios. Om det kan hjälpa.

Kan ju tillägga att jag alltid kört med xxl ALLSOP tyg,gummi matta just för att jag gillar lite motstånd. Frågan är vad man nu ska köpa för musmatta då det som sagt glider för mycket.

Större "fötter" på mx518

Hallå!

Undrar om alla nya mx518 möss har fått större "fötter"? har haft 3 tidigare men då har det varit små fötter vilket jag tyckt varit mycke mycke skönare. Glider för mycket med dessa nya stora fötter :/.

Tacksam för svar av nån/några som nydligen köpt ny mx518.

Mvh.

Skrivet av karbon:

Vart en Logitech MX518, riktigt skön. Tack för tipsen!

Btw vad kör ni med för dpi på den 800 lr 1080? och vilket är bäst?, som ni märker är jag grymt lost inom detta område

Jag kör 400dpi lägsta alltså! då det är SMEEEK GL.

MX 518 best mouse ever ;o

Skrivet av Zlampan:

du är tvungen att ha 6 skärmar. så köp 4 till.

hahah humor på skön nivå.......:up: