Artiklar av John Severinson

46

Bioshock går guld

1

FZ på väg!

35

Haze

Jag såg en gång en video på ett experiment där brittiska soldater fick LSD och sedan skickades ut på övning. Resultatet var förstås väldigt lustigt, men Haze är inte lustigt. Haze är krig och knark, i ett. En kombination som inte alltid är optimal.

9

Spider-Man 3

Det är varken första eller sista gången vi stöter på den blyge och tafatte Peter Parker och hans alter-ego Spindelmannen. Filmräknaren är uppe i talet tre än så länge, fler är sannolikt att vänta. När Spidde till slut blivit kung i betongdjungeln är det egot som blir hans största fiende. Det, och ett par tusen paraplyförsedda flickor i svarta kjolar.

33

Brothers In Arms: Hell's Highway

Randy Pitchford och Colonel John Antal är tillsammans en gedigen hypmaskin. Och de kör samma race varje gång de presenterar sitt spel.

35

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction

Sam Fisher: Vältränad, jagad och paranoid. Splinter Cell: Conviction är fortsättningen på Ubisofts försök att ändra sin spelhjältes karaktär.

34

Assassin's Creed

När Jade Raymond äntrar en scen reagerar speljournalister på ett av två sätt: antingen applåderar de eller så blir de knäpptysta. Det beror lite på stämningen. Dagarna på Ubidays i Paris var inget undantag.

48

Guitar Hero II

Pärlvit gura och bättre grafik, är det tillräckligt för att introducera gitarrsuccén Guitar Hero till Xbox 360? Vi har spelat, svettats i solopassagerna och till sist spelat vår Free Bird.

37

The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar

Är Gandalf, Legolas och Frodo tillräckligt stora dragplåster för att EA och Codemasters ska kunna slå World of Warcraft på fingrarna? Kampen stundar och vi har spanat in Lord of the Rings Online.