Slanga hem klienten i väntan på det stundande betatestet eller se det spelas live.

Läckt är kanske ett starkt ord, betaklienten till #Diablo 3 går trots allt att ladda hem från Battle.net. I en forumpost informerar också en community manager att de börjat bjuda in extern folk till buggjakten men i nuläget rör det sig endast om vänner och familj till #Blizzard. Det har dock inte hindrat vida webbens samlade hjärnkraft att luska fram lite intressant information ur koden..

Bland annat får vi veta vilka typer av PvP som erbjuds och något Blizzard inte pratat om hittills är en Dota-variant. Sen ser vi såklart också coop-, arena- och team deathmatch-möjligheter. En annan intressant detalj är att varje område kommer att grottor, torn och andra byggnader som antingen dyker upp slumpmässigt eller genom tidsbegränsade händelser.

Det test som för närvarande pågår sätter ingen digital munkavle på de inbjudna så förvänta er mer information löpande den närmaste tiden. Redan nu kan du dock se livestreams från folk som är på väg ner i helvetets mörka hålor.

Tack till MiLeS, uffhund, Den Lille Grisen för detta #nyhetstips!
Nä men skälvklart, Det kan man väl säga att fanns det möjlighet för att ha det så, så by all means, dock tycker jag personligen det inte är nödvändigt längre. 10/09 Men du skulle väl inte vara emot möjligheten att även kunna spela utan internet? :) 09/09 Jag förstår hur du menar och vill ha det, om vi säger såhär, om det skulle vara en för och mot sido på denna fråga skulle jag vara för, och mitt argument är att det är faktist 2012 snart, när jag mina polare sitter kör Lan har vi tillgång till internet... 08/09 Du missade poängen. Karaktärer som spelas i co-op eller liknande online-lägen borde givetvis sparas på servrar á la d2 closed battlenet. Men det är fortfarande synd att de inte har ett offline läge där du kan spela utan att vara ansluten till internet..... 08/09 Det var det som var så bra med Diablo 2. Det fanns single player, closed, open, LAN. Många alternativ. Det kommer knappast bli minder hacks i 3:an därför att de ändrar systemet till att ingen kommer spela single player utan för att förmodligen så har... 08/09 Ja låt dom piratahaja då ^^ e.x Typ spela dibbe 3 offline om dom vill, rör ju inte majoriteten i fläcken eftersom personligen så är det multiplayer i diablo som är skoj, Om man säger såhär i diablo 2 så kunde folk spela offline men ville dom gå online... 08/09 Jaha när släpps det då? 08/09 Bah, bortskämd :P I år har jag spelat datorspel kanske totalt tre-fyra veckor men har hunnit bli nekad singleplayer access till bad company 2 iallafall två gånger när internet har varit nere och steam satt sig på tvären. Om folk inte piratade innan så... 08/09 utan internet i en hel helg? tror inte det hänt mig sedan tiden man kanske hade 56k modem :P 08/09 Precis. Helt onödigt att lämna ute en SP-del. Jag kan förstå varför de lämnar ute LAN (nog för att jag tycker de inte heller ska göra det) eftersom folk kommer kunna köra spel via crackade servrar (som säkert kommer ändå) men till SP? Inte som att de... 08/09
Skicka en rättelse