Det två år gamla spelet är ytterligare ett MMO i raden som ansluter sig till free-to-play-modellen.

Som vi tidigare skrev är det nu dags för #Star Trek Online att slopa månadsavgiften. Idag gick spelet över till free-to-play-modellen som många andra MMORPG har gjort under de senaste åren.

För riktiga pengar kan du nu köpa allt möjligt från rymdskepp och vapen till uniformer. Spelklienten är gratis att ta ned och det kostar alltså ingenting om du är beredd på begränsad funktionalitet i spelet.

[video=10654]

S7 är på gång nu, hubba bubba, nu händer det grejer. Kom och testa, och joina galactic rangers:) 06/11 Skulle vara roligt om skitet funkade ordentligt också, samt att de implementerar gratis systemet. 19/01 Håller absolut inte med dig, av följande anledningar: 1. Har du sett skillnaderna mellan gratiskontot och betalkontot? Inget av det jag har sett hittills får mig att tro att man blir bättre för att man betalar. Skillnaderna är kosmetiska, dvs vill du... 19/01 Med erfarenhet av båda spelen kan jag konstatera följande: 1. SW:TOR är bättre än STO 2. STO's space missions är överlägnsa de i SW:TOR, mest pga de har större fokus i STO. I SW:TOR må det vara bitvis epic, men det är tröttsamt med de låsta "rälsarna".... 19/01 GRATIS! inom mmorpg betyder det ungefär som att: Du får spela vårat spel men du kommer inte bli bra om du inte betalar.. Oftast är stora chatter låsta så man blir pressad att betala för att ha roligt. Sen är ofta endgame content och större instancer lås... 19/01 http://www.youtube.com/watch?v=ZDSb5LvDL2M 18/01 Son, I am dissapoint; http://www.youtube.com/watch?v=X6oUz1v17Uo Finns ju en länk i nyheten som beskriver skillnaden mellan betalanda och icke-betalande konto. Jag skulle säga att det är betydligt mer än ett demo som man får tillgång till. 18/01 Nej, då är inget gratis då det kostar tid, plats, måste ha utrustning för att spela det osv osv. Men det är gratis på så sätt att du behöver inte köpa något för att börja spela det. Du behöver heller inte köpa nåt för att spela igenom spelet. Däremot... 18/01 det är aldrig något som är "gratis" när man inte kan spela spelet med alla funktioner utan att betala... 18/01 Jo, minns den där fadäsen, men jag har inte haft ett enda problem att koppla upp mig sedan jag började spela igen. Patcharna går snabbt att tanka också. För det första, han heter Jean-Luc Picard. Sedan är inte captain högsta ranken, och som i de flesta... 18/01
Skicka en rättelse