I den andra videostrategiguiden bjuder Bioware på tips kring hur du hanterar de olika klasserna. Vilken är din favoritklass?

Debatten kring #Mass Effect 3 är gigantisk för tillfället, med allt vad DLC och kritiserat slut heter. Ibland kan det dock vara skönt att ta ett avbrott från att tänka på de sakerna, och istället fokusera på att spela lite multiplayer med nära och kära. I den andra utvecklardagboken gällande Mass Effect 3:s flerspelarläge förklarar #Bioware hur man kan tänka kring de olika klasserna, vilka styrkor och svagheter de innehar och så vidare.

[video=11107]

Vilken är din favorit?

Tycker MP är helt klart okej. Variationen e ju inte så där överväldigande men det är ju som gjort för framtida DLC:s, Fler kartor och fler typer av motståndare vore ju inte fel. Då jag inte riktigt låst upp alla vapen ännu så behöver jag för stunden ing... 19/03 Meh, slutet på SP gav mig alltför dålig smak i munnen för att orka med mer ME3 just nu. Får se senare. 19/03 Kör mycket med 2 andra vänner o kör 3 Sentinels o spränger oss igenom de mesta. Känns som de måste fixa till lite dmg på bio explotion, men kul är det! Lite MP Stats (https://p.twimg.com/AoJT_RNCIAIWUW6.jpg:large) 19/03 Har precis spelat klart min andra omgång av ME2 och importerat till ME3, men nu blev jag ju sjukt sugen på att testa MP. Såg kul ut :) 19/03 Turian Sentinel här. :) Kul att folk verkligen varierar sig för en gångs skull! :D 19/03 Drell Adept är ju klockren :) Önskar bara att jag hade nåt kul vapen att springa med, inte överförtjust i Avengern även om det är det bästa och lättaste jag har atm... 19/03 Jag tror inte att det håller sig i längden, men det var jäkligt roligt några helger iaf! :) Spelade rätt mkt på demot också. Ska tillägga att jag gillar slutet på ME3 :-) 18/03 Spelar som Quarian infiltrator med Black Widow :) Det e skoj :D 18/03 Jag tror inte att det kommer att hålla sig; variationen är rätt långt från enorm. Men helt klart kul att köra ett tag iaf. 18/03 Ni som spelar, tror ni att multiplayern kommer att hålla sig eller bli som Syndicate? Halvdött inom en månad efter release? 18/03
Skicka en rättelse