Raida Orgrimmar, bruka grödor och föd upp din mount. Nya detaljer har röjts kring World of Warcraft: Mists of Pandaria.

I samband med att sekretessavtalet, NDA:n, togs bort ifrån #World of Warcraft: Mists of Pandaria har en strid ström av information kommit ut på nätet. FZ har sorterat igenom informationen för de mest intressanta nyheterna i #Blizzards fjärde expansion till världens största MMORPG.

  • Världskrig. Det finns ingen stor ond boss i Mists of Pandaria. Istället handlar expansionen om det alltmer accelererande kriget mellan Horde och Alliance som hotar att förstöra den fredliga världen Pandaria. Kriget kommer att slita Horde mer och mer itu. I en kommande patch ska både Horde och Alliance kunna attackera Orgrimmar för att avsätta den blodtörstiga Garrosh Hellscream som har tagit över makten efter Thrall.

  • Asien – here I come. Sju helt nya landskap kommer att kunna besökas i Pandaria. Det finns också ett åttonde område som är startzon för den nya rasen pandaren. De nya områdena är inspirerade av asiatisk kultur, precis som hela rasen pandaren.

  • Från ägg till drake. Det ska gå att mata och ta hand om små mounts för att få dem att växa. När de har växt tillräckligt och du har gjort nog många quests kommer varelsen att bli vuxen.

  • Farmville hjärta WoW = sant? I Mists of Pandaria ska du kunna skaffa dig en bondgård där du kan odla och ta hand om grödor, föda upp djur, skaffa pets och så vidare. Grödorna kan vara både herbs och speciella grödor som behövs för att förbättra ryktet hos spelets fraktioner.

  • Antar du utmaningen? Challenges är en ny funktion för spelare som har max level. Det går att anta olika utmaningar och spela i extra svåra dungeons för att samla brons-, silver- och guldmedaljer.

  • Scenarios istället för quests. Istället för att göra samma daily quests dag efter dag för att bättra på ryktet hos diverse fraktioner finns "scenarios". Ju fler scenarios du gör – desto fler låses upp. I början kanske du plockar blommor för den misstänksamma fraktioner och tillslut försvarar du deras stad från en invasion.

  • Åk till Pandaria på semester i sommar. Enligt det som har visats upp från expansionen tyder det på att mycket är färdigt. Många vågar sig på gissningen att spelet lanseras i sommar.

Kommer du att slukas av den massiva Warcraft-världen när expansionen släpps?

Jag är glad över att blizzard inte bara fortsatte med caplevel på 60, och la all energi på bara endgame, att varje expansion innebär ett ex antal nya 40 man 25 man raids, för då hade jag aldrig slutat spela ;) 20/03 Så... POkemon mode... Tamaguchi mode... Asian style..... Och stulet WvWvW... Snyggt blizzard. Ni gör wow fånigare än någonsin... Och för att vara ett företag som stämmer ALLT så är dom jävligt bra på att sno från andra spel... 20/03 Blizzard går mot farmville hållet för de vet att när GW2 kommer ut så kommer den delen av spelarna som ville ha något någorlunda seriöst lämna det sjunkande skeppet. Välkommen in i värmen pojkar 8 - 11. Nu vill Blizzard ha er. 20/03 Blizzard släppa saker snabbare? Det skulle jag vilja se. ----- Mycket nyheter, men sen när allt kommer till kritan är det nog inget nytt under kjolen. 20/03 Mycket troligt att Betan kommer snart. Vilket betyder ett mycket tidigare släpp än normalt, om de nu inte kör en d3-beta olikt andra gånger :P 20/03 Blizzard har väl sagt att de planerar att släppa expansionerna tätare framöver? Så kapad utvecklingstid till 1,5 år känns väl inte så långsökt då, dvs release i sommar. Jag förstår för övrigt inte varför det är så glest mellan content-uppdateringarna.... 19/03 Tur han inte behövde betala iaf. 19/03 Tja, menade mer konceptet med ett spel i ett spel på det sättet. :) Instansering och mini-gameliknande moment finns på andra ställen dock, givetvis. Men om de bakar in ett Farmville-moment blir spelet ju bara än mer casual, great... 19/03 Jag spelade WoW i drygt ett år med början ca ett halvår efter släpp. Tröttnade på det repetitiva i spelet. Döda 20 av dessa och plocka 20 av dessa o.s.v. Instanserna var kul men efter att kört det två tre gånger så tröttnar man, eller jag. Man kan säga... 19/03 Vill helst se WoW: Wormwood - The End of Everything Innehåll: Kontot och installation försvinner omedelbart. 19/03
Skicka en rättelse