Nordamerikanska klanen Team Dignitas har nu blivit av med IWillDominate då han blivit permanent bannlyst från öppna games, och avstängd från tävlingsscenen i ett år. Anledningen? IWillDominate har betett sig redigt illa allt för länge.

#League of Legends esport-scen har skakats om i allmänhet och för toppklanen Team Dignitas i synnerhet då deras spelare IWillDominate häromdagen blev bannad permanent från öppna games och avstängd i ett år från Championship Series. Anledningen är att Christian Rivera, mannen bakom IWillDominate, betett sig oerhört illa mot andra spelare i form av att svära, förödmjuka och jävlas med spelare om och om igen. Detta är nionde gången han åkt upp i #Riot Games Tribunal och åttonde gången han dömts för att "bete sig giftigt".

Trots hans tidigare varningar har han sedan senaste temporära bannlysningen ökat sitt bråkande med 30 procent, är i toppen av nordamerikanska toppspelare och bland de 0.7 procent jävligaste spelarna av alla nordamerikaner. Riot Games tycker det är extra tråkigt när han som toppspelare beter sig så illa, då han ändå är en av dem som har extra mycket inflytande och möjlighet att vara en god förebild.

Ja det är ju oftast polacker som är de som förstör mest imo, varför jag skrev ryssar var för att jag såg att någon hade skrivit om ryssarna som förstör spelet eller nåt lite längre upp i kommentarerna. :) 06/12 Så härlig att det krävs så många varning och tillslut en ett års avstängning från LOL-scenen för att man ska förstå att man har gått förlångt - för många gånger. 06/12 Då måste du testa det. Har du tråkigt någon kväll så dra med en polare som aldrig spelat t.ex LoL tidigare, kör skype eller lana och sprätta några iskalla tillsammans och kvällen är räddad. Bara vetskapen om att det sitter någon finnig tonåringsnörd och... 06/12 En kaxig amerikan? Ovanligt. 06/12 Jag har aldrig raidat så kan säga föga om det. Men under den relativt korta tiden som jag spelade WoW, resto shaman, och gjorde ett par dungeons och heroics så fick jag utstå en hel del skit var gång jag missade en heal eller inte var helt felfri konsta... 06/12 Som nån annan sa nyss så är MOBA spel annorlunda då en klantskalle i ens lag gör fiendelaget så pass mycket starkare. Ta bara en av alla gånger jag körde Company of Heroes med kompisar: Denna gång var två nybörjare med som sades "har kört det innan".... 06/12 Den jag brukar höra mest är "go play lol" :) 06/12 Palla vara så negativ. Gameplayet är kul, det finns en MUTE KNAPP så du slipper läsa deras dregel, och det är kul att spela med vänner om ni spelar med varandra (då menat också att alla är "lika bra") 06/12 Förstår vad du menar, men tycker ändå att det inte är nått som stämmer.. Ta tex. WoW (eller vilket annat MMORPG som helst antar jag) du sitter i en instance/BG/Raid/Arena med någon som konstant klantar sig, det är samma princip (en klantar sig och först... 06/12 Finns en väldigt simpel anledning varför jag inte spelar MOBA spel. Till stor del av spelglädjen. Den finns bara inte i dessa spel utan alla värkar ta de seriöst och inte som ett underhåll aka spel. För min del inte någon större förlust då mina dagar... 06/12
Skicka en rättelse