Cryteks Cevat Yerli uppger att det inte finns ens ett procent kraft kvar att utvinna ur de nuvarande trotjänarna.

Under de första åren för nya konsoler brukar det inte sällan dyka upp kommentarer från utvecklare i stil med att "vi har tagit all kräm som finns i konsolen", något som sedermera avtar efter några år. #Crytek uppger nu att de i och med #Crysis 3 fullständigt maxar Xbox 360 och Playstation 3.

– Crysis 3 maxar konsolerna fullständigt. Det finns inte ens en procent kvar. Inget spel kommer någonsin se bättre ut än Crysis 3 på de här konsolerna, inte en chans. De flesta spelen är inte ens i närheten av Crysis 2 tekniskt. Jag snackar inte om konststil – konst är subjektiv – men det rena faktum om vad vi pressade in i Crysis 2 på Xbox 360 och Playstation 3 har jag ännu inte sett ett annat spel som gjort, sa Cevat Yerli till Videogamer.

– Jag skulle vilken dag som helst ta strid mot Gears och Halo, hur som så är den mängd data som vi använder och detaljrikedomen vida överlägsen. Med Crysis 3 tar vi det till nästa nivå, men pc:n är helt enkelt två nivåer högre upp.

Crysis 3 släpps i februari nästa år och huruvida det blir det mest imponerande spelet någonsin får framtiden utvisa.

De har inte hört om Last Of Us? Det spelet ser enligt mig snyggare ut är Crysis 3 på flera punkter. Så uttalandet om att inget spel kommer se bättre ut är jag inte helt övertygad om. 16/12 "Maxar"....i vad då för upplösning? :-) Spelar ingen roll att de målar om bilen, det är en gammal volvomotor i den ändå. 15/12 De sade precis samma sak om crysis 2 [http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=23898#.UMoYr3eJRhd] Det är inte svårt att använda all kräm ur en specifik hårdvara, det enda som krävs är att man suger på att koda. man skulle kunna göra ett... 13/12 Min poäng var bara att MGS Ground Zeroes kördes på en PC med Ps3 specs, inte mycket mer, fast det var mera i mitt svar. Och ja, ja håller med om dedär med Crytek, jag sa något liknande tidigare själv men mindre snällt. 13/12 Det har enbart presenterats för dessa konsoler ja, men det finns tecken som tyder på en PC verision, bland annat: "On February 21, 2012, a site named Development Without Borders owned by Kojima Productions was uploaded promoting a new MGS for recruiting... 12/12 Haha, exakt. Och knappast sista gången heller. 12/12 MGS: Ground Zeroes har bara presenterats för Xbox 360 och PS3, och med tanke på dom låga texturerna så lär det vara nån utav dom plattformarna som det visades upp på. The Phantom Pain ser dock ut att vara på antingen high-end PC eller next-gen konsol,... 12/12 http://www.joystiq.com/2012/06/06/watch-dogs-coming-to-xbox-360-and-ps3-for-sure-producer-says/ Precis, det du skriver gäller ju precis samma för Crysis 3, och sätter jag dem brevid varandra nu, så tycker jag Watch Dogs är strået vassare. 12/12 Har inte sett att det bekräftats, men om det nu är så, så har vi oavsett inte sett hur det kommer att se ut på konsolerna. Det som visades upp var fortfarande på en high end PC. :p Det kan lika gärna se väldigt mycket sämre ut på konsol. 12/12 Du menar likadan marknadsförning som de gjorde på Assassins Creed III och Far Cry 3 till exempel? Dem ser inte alls lika bra ut som screenshots visat, det är ju ganska känt att tillverkare modifierar sitt material för att det ska ge en bättre "punch" i... 12/12
Skicka en rättelse