Visceral Games försvarar konsolportningen av Dead Space 3.

Förra veckan lärde vi oss följande om #Dead Space 3:

1. Det kommer innehålla mikrotransaktioner.
2. För pc-spelarna blir det en rak konsolportning.

#Visceral Games har redan försvarat mikrotransaktionerna. Nu vill de också förklara varför pc-versionen inte blir överlägsen på den visuella fronten – och det beror på att de vill att spelet ska bjuda på precis samma upplevelse på samtliga tre format.

– Vi försöker verkligen inte göra våra pc-spel annorlunda. Vi försöker inte skapa olikheter i upplevelsen; vi vill se till så att alla har samma upplevelse. Vi har alltid utvecklat konsolspel. Den stora grejen är att vi vill vara säkra på att kvalitéen av upplevelsen är konsekvent på alla plattformar, så att inte en användarbas kan säga att spelet är bättre på deras plattform, säger Steve Papoutsis, övergripande producent.

Han berättar att Dead Space 3, i viss mån, kan se snyggare ut och flyta bättre på pc. Men det är inte tal om att optimera spelet för plattformen.

– Vi vill att de ska vara grymt på alla format. Det är vår approach.

Så vill alla whiners vara snälla och hålla käften!! Bara å köpa :) (kolla i 1080p) http://www.youtube.com/watch?v=hmsyiYy7bB8 05/02 Vilka nötter! Bra exepel på att konsollerna förstör spelframtiden! Utveckligen stannar av! Bullshit! 31/01 Varför ska man sluta spela spel bara för att man bojkottar EA och de andra stora utgivarna. Finns mängder med andra bra spel där utgivarna/utvecklarna lyssnar på sina köpare och inte ljuger om olika saker utan är ärliga. Kickstarter må vara väldigt risk... 30/01 idioti på hög nivå! 30/01 Det är bara att gilla läget eller börja med en ny hobby...kanske lego? 30/01 Jag gav deadspace 1 flera chanser men musaccelerationen förstörde allt , även då man "fixade" det hela med Vsync off för att nämna bara ett exempel på varför jag gav upp. 30/01 De har i alla fall tappat mig som köpare. Mest p.g.a. mikrotransaktioner dock. 30/01 Tror han mer menade att en konsoll har 10 år gammal hårdvara, eller att en dator idag har 10års försprång i teknik och kapacitet så varför inte utnyttja det i spel? Ungefär som att du skulle spela Angry birds på din fina Xbox360. 29/01 Tja jämför HD versionen av GoW spelen med PS2 versionen så lär du nog märka en viss skillnad. Vad det handlar om är att man gör ett spel med bättre texturer och sedan anpassar dessa för den hårdvara man utvecklar till. Om man tänker göra ett spel till... 29/01 Ja vad spelar det för roll om en PC utklassar dagens konsoler? PC-spel behöver inte alltid utklassa sina motparter grafiskt. Vilka ps2 spel är så mycket snyggare till ps3? Åter igen, vad har film med diskussionen att göra? 35mm film har alltid varit sta... 29/01
Skicka en rättelse