Årets läskigaste spel (?) har fått ett datum.

Den lite mer moderna myten om Slender Man har tagit internet med storm och blivit lite utav ett fenomen. Man kan se varianter av honom i bland annat #Minecraft, men nu är det dags för ännu ett spel där världens kanske läskigaste figur får härja fritt. #Slender: The Arrival är en fortsättning på arbetet med #Slender: The 8 pages, som verkar ha varit uppskattat av er läsare. Nu är det dags för snyggare grafik, bättre story och fler tillfällen att vilja ringa mamma.

Spelet finns just nu att förboka genom den officiella hemsidan och samtidigt får man tillgång till betan. Priserna då? Här snackar vi något som alla kan ha råd med, det billigaste alternativet går på 33 kronor. Den skarpa versionen av spelet släpps den 26 mars till PC och tätt följt av en version för MAC.

Vi har fått en film också, den kan ni se nedan. Själv ska jag sätta mig i ett hörn och sedan leta upp den som tipsade.

Tack till Javas för detta #nyhetstips!
Vad du blev otrevlig då, jag sa bara efter vad jag sett när jag kollat. Men detta är ännu ett tecken att man inte får komma med sina påpekanden utan att få ett otrevligt svara tillbaka, här måste man läsa på före om saker för att ens få säga något :O... 12/02 Om du hade sökt efter lite information på Google och Youtube så hade du sett att det finns flera versioner. Men visst är det lättare och tar mindre tid att ifrågasätta någon utan att ha läst upp innan. 12/02 vem fan är slender man? aldrig hört talas om 12/02 Måste testas... Jag klarade knappt av första spelet. Men skräck väcker en slags nyfikenhet i mig :P Det är liksom ''Alright! Challenge accepted!''. Så sitter man där och i sitt mörka spelhörn och bara små grinar... Så stänger man av och fortsätter man... 11/02 ja stackars om som faktiskt måste recensera spelet :(. VILKEN tur det inte är jag då ^____^! 11/02 Indeed, systersonen min hade det på datorn sin så jag fick testa rykte inte ens till då jag lirade. Hade förhoppningar om det att det skulle vara så man ville springa och gråta men icket, Amnesia dock skrämde skiten ur mig. Många gånger man stannade i... 11/02 Eh va? Populärt? Det finns gratis spelet samt mobilspelet, fler vet jag inte ens om. Vadå populärt? 11/02 Inte mycket att klaga på när det kostar 33kr, gillar skräck men blivit mer och mer mesig med åldern :( Ser dock bra ut, gillar grafiken osv. 11/02 Bra! :) Precis så det skulle vara, lite som Amnesia dvs. 11/02 Tro mig...han kan dyka upp framför dig utan minsta förvarning när han känner för det i The Arrival ;) 11/02
Skicka en rättelse