Du har inte sett Battlefield 4. Vi har inte sett Battlefield 4. Men någon annan har gjort det.

Gamestops VD Paul Raines twittrar att han fått se #Battlefield 4. Och han är imponerad.

– Fick se Battlefield 4 idag och jag kan bara säga wow. Tack #EA för att jag fick tjuvkika. Kan knappt vänta tills ni alla får se det.

Inlägget står kvar och EA har till och med retwittrat det, något som tyder på att de inte har något emot att informationen når ut till allmänheten.

Battlefield 4 är knappast någon hemlighet. Redan förra sommaren berättade EA att de som köpte #Medal of Honor: Warfighter fick tillgång till betan. Tidigare i år sade EA att ett nytt Battlefield kommer nästa år (även om de inte nämnde att det handlade specifikt om fyran) och senare berättade de också att vi kan vänta oss en Battlefield-visning i maj – och att det troligen rör sig om nextgen.

Det klart att han är imponerad, det måste han ju vara, precis som 90% utav FZ reportrar, det hjälper ju till och sälja spel = högre intäkter för div tidningar och websidor. Sälj en produkt vare sig den är bra eller dålig och tjäna mer pengar, precis som... 22/03 tyvärr tror jag att vi aldrig kommer att se BF som det var förr.. inte sålänge EA håller i spakarna, allt handlar om att det ska vara ett cod med fordon för att locka kidsen. jag hoppas ett annat företag ser tillbaka till de gamla bf spelen och gör ett... 22/03 Det låter som om du bör testa Ghost Recon Online, det är förvisso inte jätterealistiskt med optiskt kamoflage och forcefields som skyddar mot kulor, men den taktiska biten klår alla andra shoters på marknaden just nu. Du spelar en av 3 klasser och din... 21/03 EA nuff said. 21/03 Grafiken är ALLT, eller hur var det nu...? 22/02 Jag är jäkligt nöjd med BF3. Det enda jag spelat mer är nog Quake 3 (och hela Quake-serien) under sin storhetstid och Rainbow Six: Raven Shield. Oavsett tidsepok så hoppas jag på några snäpp mer mot realism och några snäpp bort ifrån CoD/MoH. Inte mycke... 22/02 Ok vad kräver BF4 då, DX12 så alla blir tvingade att köpa Windows 8 mot sin vilja? Jag kommer aldrig köpa nåt mer BF oavsett hur snyggt det än är 21/02 Undra om de upptäckt det här optiska fenomenet som i folkmun kallas "färg". Nu när det kommer ett spel som gör det värt att skaffa Origin(SimCity) så kan man ju fundera på BF4 i alla fall. 21/02 Vågar man hoppas på att dom minskat ner solen till acceptabel nivå och tagit bort blåfiltret? 21/02 Vad lang sa. Det utvecklades aldrig till PC först. Det va bara ett marknadsförings trick för att öka hypen. 21/02
Skicka en rättelse