Vi fullkomligt bombarderas av nyheter och filmer kring SimCity. Den här gången handlar det om streaming.

#Maxis och #Electronic Arts har gjort såpass mycket reklam för kommande #SimCity att till och med Amish-folket har börjat diskutera stadssimulatorer (nej, det var en överdrift). För dig som är intresserad av spelet och inte tröttnat har fyra timmar du kan avsätta i stadssimulatorns tecken.

På sidan letsallbemayor.com kommer de varje dag streama fyra timmar från spelet fram till den 4 mars. Det hela börjar idag klockan 18:00 och dagens tema är katastrofer.

Tack till Micke090 för detta #nyhetstips!
Och jag syftade på att dom inte kunde få igång streamingen. Eller tror du verkligen att deras servrar skulle gå på knä av att en person spelade? 03/03 Det han syftade på är nog deras servrar som ska sköta spelet, inte spelet i sig. http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/000/554/facepalm.jpg 03/03 Såg c:a 2 timmar av live streamingen,,, Det är lätt att få upp en stad initialt men vad jag kunde se av vad dom visade verkar det bli lite "svårare" att underhålla den sen, stora hus blir öde osv. Men tycker det verkar vara allt för lite straff för att... 28/02 Det lär ju inte ha varit spelet det var fel på, utan strulet berodde nog på att streamingen inte pallade trycket. Men ja, jag har då inga bra erfarenheter av att "online only" fungerar bra första dagarna. Som tur är så är USA först ut, och vi i Europa... 27/02 Jag vågar inte förboka. My bad-game sense is tingeling! Och det gör mig ledsen i ögat. =( 27/02 Precis, när jag kollar på det här spelet känns det mer som ett The Sims och det är raka motsatsen till SimCity. Får mig mer att tänka på FB än ett SimCity spel om jag ska vara ärlig. Nej jag tror inte detta kommer tilltala merparten av de som gillade... 27/02 Blir nog en flopp. Alla hus ser ju exakt lika ut och kartorna är alldeles för små. Simcity 4 med moddar är ju helt underbart, sc5 kommer inte kunna matcha det. Känns mer som ett sc societies. 27/02 Jaha? 27/02 Sant, Tropicos städer är också betydligt mindre. 27/02 Aldrig att jag skulle titta på detta, spoilar ju bort allt njutning av att få det snart :) 26/02
Skicka en rättelse