Rättigheterna Monoliths mästerspion tycks vara på vift.

Det här med rättigheter kan ju bli lite komplicerat ibland. Vi har nyss sett hur THQ:s portfölj av varumärken spridits för vinden och många lär ju undra vad som händer med #Lucasarts klassiker. I dagarna uppdagades det också att ingen riktigt vet vem som äger #No One Lives Forever-serien.

Cate Archers två äventyr från i början av 2000-talet utvecklades av #Monolith men rättigheterna låg hos utgivaren #Fox Interactive, som köptes #Vivendi Games, som senare blev #Activision, vilka idag är #Activision Blizzard. Dan Emrich, community manager på Activision, verkar dock inte själv veta och orerar över saken i ett eget vlog-inlägg.

NOLF var helgjutna och bevisar att man kan göra linjära FPS som är skitbra. Grinchen i mig är dock glad att licensen är på vift, slipper gärna att dom drar även denna serie inför "moderniserings" skranket. 08/04 Jo, få igång dem kan man.. men däremot var det oerhörda problem med grafiken sist jag testade. Spelet gillar inte riktigt moderna drivrutiner. Speglar, vatten och annat ballade ur vill jag minnas. 08/04 Det här är det spel som jag längat efter mest i min "spelkarriär". Jag läste om spelet varje dag i en pc gamer för att stilla min törst :) 08/04 Riktigt bra serie, vill dock inte se någon fortsättning, för ingen kan ge detta spel den rättvisa det förtjänar, det är bara lallande idioter med stort pengabegär, så snälla utvecklarpellar bespara oss pinsamheten i ett tamt försök till en 3a och håll... 08/04 Kommer ihåg när min storebror satt och lirade detta. Fattade nada men han älskade det i alla fall. :) 07/04 NOLF1 var underbart! 2:an också bra men 1:an klart bäst imho. "Are you insulting my monkey?" Många kommentarer och dialoger var så BRA! Dessutom ljudet från granatgeväret...mmmmmmmm ett riktigt THUMP! Ett av de bästa vapenljuden från alla spel! 07/04 NOLF 1 och 2 hade jag så satans trevligt i. Tänk om det skulle komma ett trevligt NOLF3 i sann NOLF-anda. Bananer beware! 07/04 Bananskal + coop :) 07/04 Haha, "Å ma gad..." :) 07/04 Shogo!!!! Å ma gad vilka minnen från gamla lan det ordet väckte! Tempot och vansinnet i det liret är fortfarande svårslaget än idag. Mech madness at its best! En nyversion av det är något jag lätt skulle ta upp plånboken för på kickstarter. 07/04
Skicka en rättelse